You are here:

Viorel Moldovan a dezvăluit ce crede conducerea de la Rapid, după primele două meciuri ale lui Marius Şumudică

Viorel Moldovan a dezvăluit ce crede conducerea de la Rapid, după primele două meciuri ale lui Marius Şumudică

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la Rapid, Viorel Moldovan, a tras concluziile după startul de mandat al lui Marius Şumudică.

Viorel Moldovan a văzut câte puncte a făcut Marius Şumudică la Rapid şi a dat verdictul

Marius Şumudică şi-a început mandatul cu patru puncte obţinute din şase posibile, după ce i-a luat locul lui Neil Lennon. 

După deplasările cu Poli Iaşi, scor 2-1, şi Universitatea Craiova, scor 1-1, Viorel Moldovan a susţinut că startul lui Şumi a fost bun şi că situaţia se va îmbunătăţi după pauza competiţională. 

"Ţinând cont de aspectul jocului şi de adversar suntem mulţumiţi cu acest punct. Au jucat cu echipe de mare calitate, noi cu situaţia noastră. Am mai spus-o, aveam două deplasari complicate, la Iaşi şi la Craiova. 

Voiam să obţinem minimum patru puncte, ceea ce am reuşit, voiam mai mult dar hai să ne mulţumim cu ce am realizat. E bine că vine pauza, din păcate avem mulţi jucători la naţionale. Am programat un stagiu de pregătire, dar nu-l putem face, din cauza plecării acestor jucători", a anunţat Viorel Moldovan, la Prima Sport. 

Situaţia lotului la Rapid! Lui Kait i s-a făcut rău, Emmers şi Hromada revin

Kait, titular pe foaia de joc în Universitatea Craiova - Rapid, a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău pe teren, iar Viorel Moldovan a anunţat şi două reveniri. 

"Lui Kait i s-a făcut rău înainte de joc, la încălzire. E o situaţie mai complicată, dar se întâmplă. Pur şi simplu i s-a făcut rău, o cădere de calciu. 

Emmers, începând de săptămâna viitoare şi Hromada 1", a adăugat preşedintele de la Rapid.

Rapid face trei transferuri în această perioadă, iar Viorel Moldovan a oferit câteva detalii despre achiziţii. 

"Tratative sunt, discutăm foarte mult, avem foarte multe variante la nivel de atacant şi încercam să o găsim pe cea mai bună şi să fim inspiraţi. Sper să aducem un atacant de calitate, un Rrahmani, dacă nu mai bun", a încheiat preşedintele de la Rapid, Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: marius sumudicaviorel moldovanmarius sumudica rapiduniversitatea craiova rapid 

viewscnt
Articole similare