You are here:

Mihai Rotaru a dat verdictul în privinţa lui Costel Gâlcă, după cinci luni la Universitatea Craiova. "Să avem şi asta nu ar strica"

Mihai Rotaru a dat verdictul în privinţa lui Costel Gâlcă, după cinci luni la Universitatea Craiova. "Să avem şi asta nu ar strica"
Comentarii

Acţionarul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a fost întrebat ce părere are despre Constantin Gâlcă, antrenorul pe care l-a numit în urmă cu cinci luni.

Mihai Rotaru s-a convins de Costel Gâlcă. Ce arată cifrele antrenorului la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova este liderul Superligii, după 1-1 cu Rapid şi opt meciuri disputate în acest sezon, cu o partidă în plus faţă de U Cluj, Oţelul Galaţi sau Dinamo Bucureşti. 

Constantin Gâlcă a fost antrenorul căruia Mihai Rotaru i-a dat credit, încă din sezonul trecut. Deşi Universitatea Craiova a ratat din nou şansa de a continua într-o cupă europeană, afaceristul are doar cuvinte de laudă pentru tehnician. 

"Suntem mulţumiţi, sigur că da. Costel Gâlcă îşi face treaba foarte bine şi cum ştiţi cu toţii că face, că toată lumea îl cunoaşte. Cum a fost ca jucător e ca antrenor, un tip serios, organizat. Acum şi puţin noroc nu ar strica, nu am fost chiar o echipă norocoasă în ultimii ani". 

Instalat pe 17 aprilie 2024, încă de sezonul trecut, Constantin Gâlcă, principalul campion al României cu FCSB, a condus-o pe Universitatea Craiova în 17 meciuri, cu o medie de două puncte obţinute. 

În schimb, Mihai Rotaru s-a declarat "negru de supărare" după Universitatea Craiova - Rapid 1-1. 

Costel Gâlcă, după Universitatea Craiova - Rapid 1-1

"Dar am avut atitudine, am jucat bine, am avut ocazii, păcat că nu am putut să marcăm mai mult. Am avut ocazii clare, dar nu ştiu ce s-a întâmplat. Le-am spus că trebuie să fim eficienţi în faţa porţii.

Rapid are un antrenor nou, pe Şumudică, care cunoaşte clubul, mă aşteptam la un joc mai închis. De la 1-0 am trecut la 0-1 (n.r.- pentru că Univ. Craiova a ratat o ocazie mare înainte de golul Rapidului). Aşa e fotbalul, dacă faci greşeli şi adversarul le speculează poţi să primeşti gol", a declarat antrenorul de la Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: mihai rotarucostel galcauniversitatea craiova rapid 

viewscnt
Articole similare