You are here:

"O să vedeţi săptămâna asta". Marius Şumudică face mutările decisive la Rapid: "Investitorii merită"

"O să vedeţi săptămâna asta". Marius Şumudică face mutările decisive la Rapid: "Investitorii merită"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Marius Şumudică, a anunţat trei transferuri la echipa giuleşteană. Principalul consideră că va avea timp să pregătească lotul, în pauza competiţională din Superliga.

Marius Şumudică face trei transferuri la Rapid în această săptămână

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti au remizat, scor 1-1, în etapa a opta din Superliga, iar la final Marius Şumudică a oferit detalii despre pregătirea echipei sale şi despre transferurile pe care le pregăteşte în această săptămână. 

Rapid Bucureşti transferă un atacant, un jucător ofensiv de bandă şi un mijlocaş, după cum anunţa preşedintele Viorel Moldovan. 

"Sperăm să realizăm încă trei transferuri şi atunci calitatea va creşte, pentru că vin trei jucători buni, care se vor bate pentru primul 11. Pe zi ce trece câştig timp şi, dacă realizăm cele trei transferuri pe care le doresc, atunci vom arăta din ce în ce mai bine şi echipa va creşte valoric. 

Investitorii merită rezultate, că fac efoturi deosebite. Nu ştim dacă sunt două, trei echipe care-şi primesc salariile la timp sau care-şi primesc salariile de vineri, dacă e zi de salariu duminică. Nu ne lipseşte nimic, să fim atenţi şi cei care intră pe teren să înţeleagă că trebuie să ofere mai mult, dar nu e o critică. 

Pe jucătorii care vin o să-i vedeţi săptămâna asta, frumuşei. O să-i vedeţi, că vor veni", a anunţat Marius Şumudică, după ce a bifat al patrulea punct obţinut pe banca Rapidului. 

De la Rapid vor exista şi plecări, pentru ca giuleştenii să poată definitiva lista oficială de joc. 

Fotbaliştii de la Universitatea Craiova, de neatins

Întrebat dacă ar fi interesat de Alexandru Mitriţă, Nicuşor Bancu şi Andrei Ivan, trei dintre fotbaliştii importanţi de la Universitatea Craiova, antrenorul de la Rapid a fost tranşant. 

"În momentul de faţă? Nu pot să iau niciunul! Nu pot să iau, jucătorii români sunt foarte scumpi. Nu pot să iau. Mitriţă mi-a fost jucător la Al Raed, eu ştiu ce poate, aţi văzut şi azi. El e un jucător care face diferenţa, care oricând poate destabiliza.

Ei au jucători de calitate, dar vom creşte şi noi, sunt convins. Sper să fim la final în primele şase, să ne batem acolo şi să concentrăm pe parcursul din Cupa României", a adăugat Marius Şumudică, după Universitatea Craiova - Rapid 1-1, în Superliga. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicatransferuri marius sumudicatransferuri rapiduniversitatea craiova rapid 

viewscnt
Articole similare