You are here:

”Va mai juca la Rapid?”. Paşcanu l-a trecut pe linie moartă pe un fost titular din Giuleşti: ”Ce a ajuns din numărul 1”

”Va mai juca la Rapid?”. Paşcanu l-a trecut pe linie moartă pe un fost titular din Giuleşti: ”Ce a ajuns din numărul 1”

Rapid

Comentarii

Universitatea Craiova a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în etapa a opta din Superligă.

Paul Iacob, ”sărit” din primul 11: ”Va mai juca la Rapid?”

Universitatea Craiova şi Rapid au remizat, scor 1-1, în cadrul unei partide din etapa cu numărul 8 din SuperLiga României.

Din primul 11 a lipsit Paul Iacob, care pare să nu mai fie luat în considerare în actualul sezon. Giuleştenii nu s-a mai bazat pe el în ultimele partide disputate în Superliga. 

  • Fundaşul fost rezervă în ultimele trei meciuri şi a prins doar un minut în partida cu Dinamo!

Situaţia lui Paul Iacob a fost discutat şi, în direct, la Prima Sport, după Universitatea Craiova - Rapid. 

Marius Baciu: ”Paşcanu s-a văzut foarte mult. E de apreciat Ignat de asemenea. Vine de la Mioveni... E de felicitat.

Silviu Tudor Samuilă: Va mai juca Iacob la Rapid?! Nu ştiu ce să zic. Iacob din omul numărul 1, ce a ajuns? Ajunge să rămână pe bancă. Oricine joacă doar Iacob nu! 

Cosmin Băleanu: Aduce un câştig venirea lui Paşcanu. Te trezeşti că Rapid face transfer un fundaş deşi avea o grămadă. Foarte bine că l-a dus pentru că fotbalul românesc avea nevoie”.

Ce a declarat Paşcanu după meci:

Cel care i-a luat locul în primul 11, Alexandru Paşcanu, a fost lăudat după prestaţia pe care a avut-o în Bănie. După partidă, fundaşul Rapidului a vorbit, printre altele, şi despre faza controversată din meci.

”Până la urmă, orice punct din deplasare e unul bun, mai ales că aici e foarte greu să câştigi. Craiova are o echipă foarte bună.

Am încredere în echipa asta şi cred că o să facem lucruri bune, trebuie puţină răbdare. Şi Craiova, fiind echipă bună, a venit peste noi. Nu este uşor să joci aici.

Am dat amândoi în minge, m-a şi lovit un pic. Cred că el a dat el primul şi după m-a raşchetat un pic. Am simţit că m-a lovit un pic, dar domnul arbitru a văzut faza şi nu a dat penalty.

Avem această pauză de două săptămâni, trebuie să lucrăm, iar după să încercăm să câştigăm cât mai multe puncte”, a declarat Alexandru Paşcanu.

"O să vedeţi săptămâna asta". Marius Şumudică face mutările decisive la Rapid: "Investitorii merită"

Afla mai multe despre: paul iacobrapidpaşcanu 

viewscnt
Articole similare