You are here:

Doi fotbalişti, OUT de la Rapid! Primele decizii din mandatul lui Marius Şumudică

Doi fotbalişti, OUT de la Rapid! Primele decizii din mandatul lui Marius Şumudică

Rapid

Comentarii

Noul antrenor de la Rapid, Marius Şumudică, a luat pulsul echipei şi a luat primele decizii la nivelul lotului. Principalul doreşte să facă două transferuri, iar acestea vor duce şi la două plecări din Giuleşti.

Primele schimbări pe care Marius Şumudică le face în lot la Rapid

Rapid a făcut 10 transferuri în această vară în care Neil Lennon a deschis scorul, însă lotul va continua să sufere transformări, odată cu sosirea lui Marius Şumudică. 

Debutul lui Şumi în acest sezon a fost fericit, după 2-1 cu Poli Iaşi, iar Rapid se pregăteşte de derby-ul cu Universitatea Craiova, în care căpitanul are şanse mici să fie pe teren. 

În aceeaşi măsură, Marius Şumudică încearcă să definitiveze şi lotul, iar de pe lista oficială a echipei vor dispărea doi fotbalişti, pentru ca noul antrenor să poată transfera alţi doi jucători pe care să se bazeze în sezonul în care se doreşte calificarea în play-off, dar şi titlul Cupei României. 

Marius Şumudică: "Trebuie să renunţ la doi jucători, ca să fac loc altor doi"

Marius Şumudică a comentat şi situaţia lui Papeau. 

"Nu se pune problema. Face parte din lot. Am citit că merge la Craiova. Nu se pune problema, mai are doi ani de contract. Dacă el îşi doreşte să plece, probabil va intra în discuţii cu conducerea şi se vor găsi soluţii, dar eu nu am ieşit să spun că renunţ la Papeau. 

E clar că trebuie să renunţ la doi jucători, ca să fac loc altor doi jucători pe listă. Nu am luat decizia încă, mă gândesc la meciul cu Craiova mai mult. În paralel lucrăm şi la ce să aducem, dar în paralel pregătesc şi meciul cu Craiova, să facem antrenamente", a anunţat antrenorul de la Rapid. 

Marius Şumudică a infirmat transferul lui Gabriel Debeljuh, de la Sepsi: "Debeljuh nu face obiectivul unui transfer la Rapid", a mai tehnicianul din Giuleşti.

Plecările de la Rapid au fost confirmate şi de Viorel Moldovan, preşedintele clubului. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapidtransferuri rapidplecari rapid 

viewscnt
Articole similare