You are here:

OFICIAL | Fotbalistul exclus din lot de către antrenor a plecat de la echipa din Superliga: "Îi urăm mult succes în carieră!"

OFICIAL | Fotbalistul exclus din lot de către antrenor a plecat de la echipa din Superliga: "Îi urăm mult succes în carieră!"

Superliga

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe s-a despărţit în mod oficial de jucătorul Kevin Varga (28 de ani).

Varga, unul dintre jucătorii care au fost excluşi din lot în ultima perioadă de către antrenorul formaţiei covăsnene, Bernd Storck, a evoluat în şase partide în acest sezon.

Ultima evoluţie a venit la meciul de pe teren propriu împotriva celor de la Unirea Slobozia, pierdut cu scorul de 1-0. Internaţionalul maghiar a reuşit să înscrie un gol în acest sezon, în meciul cu Rapid.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu 14 prezenţe în naţionala Ungariei, pentru care a reuşit să înscrie un gol

Kevin Varga, OUT de la Sepsi Sf. Gheorghe

"Sepsi OSK şi Varga Kevin au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Extrema stângă, în vârstă de 28 de ani, a ajuns în luna ianuarie a acestui an la echipa noastră. Cu această ocazie, îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi şi îi urăm mult succes în continuare în carieră!", au transmis cei de la Sepsi.

Varga a semnat cu Sepsi în iarna acestui an, de la Apollon Limassol, din Cipru. Acesta a mai evoluat pentru Debrecen, Hatayspor, Kasimpasa şi Young Boys.

Afla mai multe despre: sepsisuperligakevin vargabernd storck 

viewscnt
Articole similare