You are here:

OFICIAL | Doi dintr-o lovitură! Adrian Mititelu şi-a prezentat ultimele achiziţii de la FC U Craiova 1948: "Mult succes"

OFICIAL | Doi dintr-o lovitură! Adrian Mititelu şi-a prezentat ultimele achiziţii de la FC U Craiova 1948: "Mult succes"

FCU Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 şi-a prezentat ultimele achiziţii, Aboubacar Camara şi Marokhy Ndione.

Formaţia din Liga 2 a reuşit să transfere doi jucători în aceeaşi zi. Echipa lui Adrian Mititelu nu a avut parte de un start excelent de sezon, iar o mare parte a jucătorilor importanţi din sezoanele precedente au părăsit clubul.

Marokhy Ndione şi Aboubacar Camara, noii jucători de la FC U Craiova 1948

Dragoş Albu a fost împrumutat timp de un sezon la Gloria Buzău, iar Sekou Sidibe a fost la un pas de a semna cu FCSB, însă, mutarea nu s-a concretizat. Aboubacar Camara şi Marokhy Ndione sunt ultimele achiziţii ale clubului din liga secundă. 

Camara este un fundaş central crescut de Auxerre şi adus din campionatul Croaţiei, de la NK Rudes. 150.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 23 de ani, conform transfermarkt.com. Marokhy Ndione este un atacant cu dublă cetăţenie, suedeză şi senegaleză, în vârstă de 24 de ani, venit de la Viborg, formaţie din prima ligă daneză.

Ndione a mai evoluat în cariera sa pentru Elfsborg, Boras AIK, Orgryte (Suedia) şi Feirense (Portugalia). Jucătorul adus de Mititelu din campionatul Danemarcei a adunat peste 122 de prezenţe, atât la nivel de seniori, cât şi la juniori şi a înscris 44 de goluri în cariera sa.

175.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu o prezenţă în naţionala U18 a Suediei, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948adrian mititeluaboubacar camaramarokhy ndioneliga 2 

viewscnt
Articole similare