You are here:

OFICIAL | Adrian Mititelu a mai cedat un jucător în Superliga. Fotbalistul va evolua timp de un sezon la noua echipă

OFICIAL | Adrian Mititelu a mai cedat un jucător în Superliga. Fotbalistul va evolua timp de un sezon la noua echipă

Superliga

Comentarii

Dragoş Albu va evolua pentru Gloria Buzău, în acest sezon după ce a fost cedat de FC U Craiova 1948, sub formă de împrumut.

Căpitanul celor de la FC U Craiova 1948 şi unul dintre jucătorii importanţi ai echipei din ultimii ani, a urmat drumul altor colegi care au plecat de la echipă, definitiv sau sub formă de împrumut.

Albu va evolua la Gloria Buzău, echipă nou promovată în Superliga. Buzoienii şi-au schimbat recent antrenorul principal. Andrei Prepeliţă a fost înlocuit cu Eugen Neagoe, iar odată cu schimbarea de antrenor a venit şi prima mutare pe piaţa transferurilor.

În vârstă de 23 de ani, Albu a ajuns la FC U Craiova 1948 în anul 2020. Cu peste 120 de meciuri în tricoul oltenilor, Albu va reveni în Superliga după doar câteva luni de la retrogradarea echipei lui Adrian Mititelu în Liga 2.

Dragoş Albu va evolua pentru Gloria Buzău, în acest sezon

Fostul internaţional român de tineret a bifat 85 de prezenţe la nivelul Superligii, în tricoul celor de la FC U Craiova 1948.

"Dragoş Albu va evolua în acest sezon sub formă de împrumut la Gloria Buzău. Mult succes, Dragoş!", au transmis cei de la FC U Craiova 1948, pe reţelele de socializare.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului care a promovat alături de FC U Craiova 1948, în anul 2021, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gloria buzaudragos albuadrian mititelufc u craiova 1948superliga 

viewscnt
Articole similare