You are here:

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, lăudat înaintea partidei "tricolorilor", din Kosovo: "Poate obţine performanţele dorite"

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, lăudat înaintea partidei "tricolorilor", din Kosovo: "Poate obţine performanţele dorite"
Comentarii

Petre Roman, fost prim-ministru al României, a vorbit despre revenirea pe banca echipei naţionale a lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu este aproape de debutul său în UEFA Nations League, pe banca echipei naţionale. Echipa naţională a României va înfrunta selecţionata statului Kosovo, echipă pe care a înfruntat-o şi în preliminariile pentru EURO 2024. "Tricolorii" au înregistrat un rezultat de egalitate şi o victorie în cele două partide din preliminarii.

Petre Roman, fost prim-ministru al României, este convins de faptul că instalarea lui Mircea Lucescu pe banca echipei naţionale va reprezenta un plus pentru echipa pe care a preluat-o de la Edward Iordănescu, tehnicianul care a condus selecţionata României spre performanţele obţinute la EURO 2024.

"Îl cunosc pe Mircea de mulţi ani, sunt convins că venirea lui la naţionala României va aduce acel plus de care echipa avea atâta nevoie.

Este antrenorul care, din punct de vedere al metodologiei, dar şi al pregatirii pe care o are, poate obţine performanţele dorite de o intreagă Românie. Singura mea temere e faptul că el s-ar putea să nu mai aiba răbdarea necesară de a descoperi calităţile neştiute ale fiecărui jucător în parte, calităţi pe care nici jucătorii înşişi nu ştiau că le au. Arta lui Mircea Lucescu este aceea de a pune în valoare fiecare jucător, la maximul lui potenţial.", a declarat Petre Roman.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: echipa nationalamircea lucescukosovoromanianations league 

viewscnt
Articole similare