You are here:

Mihai Popescu şi-a explicat decizia de a semna cu FCSB, deşi a evoluat pentru Dinamo: "Aşa te duce viaţa"

Mihai Popescu şi-a explicat decizia de a semna cu FCSB, deşi a evoluat pentru Dinamo: "Aşa te duce viaţa"

FCSB

Comentarii

Mihai Popescu a oferit prima reacţie după transferul său de la Farul Constanţa la FCSB.

Mihai Popescu şi Daniel Bîrligea sunt cei doi jucători transferaţi de Gigi Becali la FCSB, în această perioadă. Fostul fundaş al celor de la Dinamo şi-a explicat decizia de a semna cu marea rivală a "câinilor roşii". Popescu a dezvăluit o discuţie purtată cu Gheorghe Hagi, despre un eventual transfer la FCSB. Fundaşul cu experienţe la mai multe echipe din Scoţia consideră faptul că a făcut un pas in faţă în cariera sa, prin transferul la FCSB.

Mihai Popescu: "E un pas în faţă în carieră, e un club important în România"

"A fost o veste, prima dată pentru mine, surprinzătoare. Ştiam ceva din vară, dar auzisem că s-au încheiat negocierile şi nu se va face transferul. Îmi luasem gândul. După ultimul meci am vorbit puţin cu mister (n.r. Gheorghe Hagi), mi-a spus că sunt interesaţi cei de la FCSB de mine, după care am mers la discuţii. Restul s-a rezolvat, ne-am înţeles rapid. Sunt aici şi gata de treabă.

E un pas în faţă în carieră, e un club important în România, se bate la campionat. Anul acesta reprezentăm ţara în Europa. Eu zic că e un moment de vârf în cariera mea, sper să mă ridic la nivelul echipei.

Este un pas înainte că vom juca în Europa League, anul trecut am fost doar în play-off-ul de Conference. Băieţii s-au luptat, iar eu mă bucur să fac parte din acest lot şi să facem meciuri bune, să aducem rezultate.

Sunt bucuros că am ajuns la nivelul acesta. Îmi lipseşte Cupa României şi sper, de ce nu, anul aceasta să câştigăm cel puţin cupa. Îmi doresc să luăm campionatul, pentru că am simţit această bucurie cu Farul, iar cu această echipa va fi cu totul altceva.", a spus Mihai Popescu, la FCSB TV.

Fostul jucător al celor de la Dinamo speră să fie primit cât mai bine de colegii şi de suporterii de la FCSB, în condiţiile în care a petrecut aproape şapte ani la Dinamo. Împrumutat de mai multe ori pe parcursul şederii sale la Dinamo, Popescu a evoluat în 69 de partide în tricoul "câinilor roşii".

"Cred că înţeleg situaţia, suntem jucători profesionişti. Am fost Dinamo, la rivala de acum, aşa te duce viaţa. Am ales să vin aici cu sufetul deschis, sper să mă primească cu bine, o să încerc să dovedesc că merit să fiu aici. Le transmit să fie alături de noi aşa cum au fost şi până acum, pentru că oricine va intra pe teren îşi va face treaba", a mai spus Popescu.

Afla mai multe despre: fcsbmihai popescufarul constantasuperliga 

viewscnt
Articole similare