You are here:

VIDEO | Jucătorul proaspăt transferat de FCSB şi-a povestit trecutul dinamovist: "Am visat să joc pentru echipa mea de suflet"

VIDEO | Jucătorul proaspăt transferat de FCSB şi-a povestit trecutul dinamovist: "Am visat să joc pentru echipa mea de suflet"

FCSB

Comentarii

Mihai Popescu, noul jucător al celor de la FCSB, a povestit despre cum şi-a dorit să evolueze, încă din copilărie, pentru Dinamo Bucureşti.

Fostul jucător al celor de la Farul Constanţa, transferat recent la FCSB, a numit echipa pentru care şi-a dorit să evolueze, încă din copilărie.

Este vorba despre marea rivală a celor de la FCSB, Dinamo Bucureşti. Fostul dinamovist a evoluat în tricoul "câinilor roşii" între 2013 şi 2020, cu câteva experienţe sub formă de împrumut la echipe precum Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi St. Mirren.

În 2020, Dinamo îl ceda pe Popescu în Scoţia, la Hearts. Timp de doi ani, între 2020 şi 2022, Popescu a jucat pentru Hearts şi Hamilton Academical, din Scoţia. În 2022, Popescu se întorcea în Superliga, la Farul Constanţa, echipă pe care a ajutat-o să cucerească titlul în Superliga, în sezonul 2022-2023.

Mihai Popescu: "Am visat să joc pentru echipa mea de suflet, pentru Dinamo"

"Am visat să joc pentru echipa mea de suflet, pentru Dinamo. Mi-am îndeplinit acest vis, apoi să strâng multe meciuri în prima ligă şi să prind un transfer în străinătate, unde poţi câştiga mai mulţi bani.", a declarat Mihai Popescu, într-un interviu acordat în urmă cu două săptămâni.

Popescu a evidenţiat forma excelentă a fostei sale echipe, formaţie care a traversat o perioadă dificilă în ultimele sezoane.

"Arată bine, au un început de campionat foarte bun, mă bucur că s-au liniştit lucrurile acolo. Mă bucur că şi-au revenit, sper să o ţină pe această cale.", a mai spus Popescu.

Afla mai multe despre: fcsbdinamofarulmihai popescusuperliga 

viewscnt
Articole similare