You are here:

OFICIAL | Jucătorul exclus de pe listă de Gigi Becali şi-a găsit echipă! Unde va evolua fotbalistul care semna cu FCSB în iarnă

OFICIAL | Jucătorul exclus de pe listă de Gigi Becali şi-a găsit echipă! Unde va evolua fotbalistul care semna cu FCSB în iarnă

FCSB

Comentarii

Nana Antwi (24 de ani) va evolua pentru FC Hermannstadt sub formă de împrumut de la FCSB, timp de un sezon.

Fotbalistul ghanez transferat de FCSB în iarna acestui an, de la Urartu, în schimbul sumei de 100.000 de euro, va evolua pentru FC Hermannstadt în acest sezon.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani cu un sezon petrecut la echipa a doua a celor de la Lille a evoluat în doar 15 partide, de la transferul său la FCSB. Antwi a fost adus ca o variantă în plus pentru postul de fundaş dreapta. Cu Alexandru Pantea accidentat în sezonul trecut şi Valentin Creţu folosit în majoritatea partidelor în stagiunea precedentă, Antwi nu a reuşit să impresioneze prin prestaţiile sale.

Nana Antwi va evolua pentru FC Hermannstadt

Antwi a văzut cartonaşul roşu la prima sa titularizare în Superliga, o victorie cu scorul de 3-2 a celor de la FCSB, în faţa celor de la FC Botoşani.

"Nana e aici! Nana is here! Bine ai venit, Nana Antwi! Nana vine sub formă de împrumut de la FCSB pentru un sezon.", au transmis cei de la FC Hermannstadt, pe reţelele de socializare.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut de Young Wise FC, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbnana antwigigi becalifc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare