You are here:

FCSB, pedepsită de UEFA după returul cu LASK Linz! Sancţiunea drastică aplicată de forul european

FCSB, pedepsită de UEFA după returul cu LASK Linz! Sancţiunea drastică aplicată de forul european

FCSB

Comentarii

FCSB a fost amendată cu suma de 20.000 de euro şi nu va putea avea stadionul plin la următoarea partidă din UEFA Europa League.

Campioana României nu îşi va putea desfăşura primul meci de pe teren propriu din UEFA Europa League cu stadionul plin, în urma pedepsei aplicate de UEFA. Forul european a decis să amendeze clubul cu suma de 20.000 de euro, în urma scandărilor rasiste şi descriminatorii din partea suporterilor gazdă, la meciul retur dintre FCSB şi LASK Linz, din play-off-ul UEFA Europa League. 

Decizia luată de UEFA după returul dintre FCSB şi LASK

"Comisia de recurs a UEFA a decis: Să amendeze Fotbal Club FCSB cu 20.000 de euro şi să impună închiderea parţială a stadionului Fotbal Club FCSB (adică 2.000 de locuri adiacente, inclusiv 1.200 de locuri în sectoarele 116, 117, 118, 119, 120 şi 121 din Tribuna de Nord şi 80 de locuri din tribuna de Est), în cadrul următorului  meci dintr-o competiţie intercluburi UEFA în care Fotbal Club FCSB va juca ca formaţie gazdă, pentru comportamentul rasist şi/sau discriminatoriu al suporterilor săi.", se arată în comunicatul comisiei de recurs din cadrul UEFA.

Astfel, la partida dintre FCSB şi RFS, care se va disputa pe Arena Naţională, pe data de 26 septembrie, de la ora 22:00, campioana României nu va putea deschide sectoarele menţionate de UEFA.

FCSB a reuşit să se impună în faţa austriecilor de la LASK Linz cu scorul de 1-0, după egalul înregistrat în manşa tur, disputată în Austria. Campioana României va înfrunta echipe precum Manchester United, PAOK, Hoffenheim, Qarabag şi Olympiakos în faza principală din UEFA Europa League.

Afla mai multe despre: fcsbuefalask linzrfseuropa league 

viewscnt
Articole similare