You are here:

Carvajal a răbufnit şi l-a pus la punct pe Vinicius după declaraţiile făcute de brazilian: "Nu e nicio îndoială. Spania nu e o ţară rasistă"

Carvajal a răbufnit şi l-a pus la punct pe Vinicius după declaraţiile făcute de brazilian: "Nu e nicio îndoială. Spania nu e o ţară rasistă"

Real Madrid

Comentarii

Dani Carvajal (32 de ani) a reacţionat la comentariile făcute de Vinicius, coechipierul său de la Real Madrid, care a afirmat că Spaniei ar trebui să i se retragă organizarea Cupei Mondiale din 2030 dacă nu îşi va rezolva problema rasismului.

„Nu există nicio îndoială că Spania nu este o ţară rasistă. De când eram mic, am crescut cu multe naţionalităţi diferite în cartierul meu, în Leganés. Spania nu este o ţară rasistă. Suntem total împotriva oricărui tip de rasism pe stadioane.

Ştiu prin ce trece Vini şi îl susţinem atât intern, cât şi public. Cred că La Liga se îmbunătăţeşte şi sunt elaborate protocoale pentru a se asigura că nebunii nu se pot întoarce la evenimentele sportive. Dar, dincolo de aceşti oameni, nu consider că Spania nu merită să sărbătorească o Cupă Mondială, a replicat Carvajal.

Foarte des vizat de fanii adversarilor din Spania, jucătorul brazilian a fost în mai multe rânduri ţinta unor ameninţări şi abuzuri rasiste.

Într-un interviu acordat CNN la sfârşitul lunii august, Vinicius a îndemnat ţara să ia măsuri rapide pentru a pune capăt acestor izbucniri, ridicând spectrul găzduirii Cupei Mondiale din 2030.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare