You are here:

Panduru a răbufnit după demiterile pe bandă rulantă din Superligă: ”Vor să le faci 20000 de puncte!”. Cum l-a dezamăgit Laszlo Dioszegi

Panduru a răbufnit după demiterile pe bandă rulantă din Superligă: ”Vor să le faci 20000 de puncte!”. Cum l-a dezamăgit Laszlo Dioszegi

Superliga

Comentarii

Cutremur în Superligă! Trei antrenori au fost daţi afară în nici 24 de ore!

Nemulţumirea lui Basarab Panduru

Tony da Silva şi-a dat demisia de la Poli Iaşi, dar gruparea moldavă nu este singura rămasă fără tehnician. Gloria Buzău s-a despărţit de antrenorul Andrei Prepeliţă, cel acre era pe banca tehnică 20 iunie 2023 şi a reuşit să promoveze echipa după un singur sezon.

Iar azi a venit lovitura finală de la Sepşi, care a decis să renunţe la Bernd Storck, după ultimele scandaluri de la Sf. Gheorghe cu jucătorii nemulţumiţi de regulile stricte impus de antrenorul german.

Basarab Panduru a comentat, în direct, la Prima Sport, demiterile pe bandă rulantă din Superligă. 

  • După opt runde, Sepsi este pe locul 12 în SuperLigă, cu 8 puncte acumulate.

”Nu mă miră pentru că am trecut prin situaţii de genul ăsta, chiar ştiu cum sunt oamenii, oamenii vor, indiferent dacă eşti nou promovată sau nu, vor să le faci 20000 de puncte! N-ai cum să faci pentru că este foarte greu, pleacă unul de la nou promovată, era evident. Ce şanse au să plece în primele etape antrenorii de la o nou promovată sau unul care abia s-a salvat de la retrogradare anul trecut?!

Dacă nu îl schimba îmi placea (n.r. Sepsi), a venit dimineaţă cu mic dejun, cu reguli care vin doar să îi ajute pe jucători. N-ai cum să te antrenezi fără! Crezi că după mine a plâns careva acum 20 de ani când am plecat după doar 8 etape şi după ce şi eu am cerut mic-dejun?”, a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

FC Argeş este singurul club care şi-a anunţat deja noul antrenor, Eugen Neagoe.

De la startul sezonului, Bogdan Andone, de la FC Botoşani, şi Neil Lennon, de la Rapid, mai fuseseră demişi şi înlocuiţi cu Liviu Ciobotariu şi Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: basarab pandurusepşiprepeliţătony da silva 

viewscnt
Articole similare