You are here:

BREAKING | Îl urmează Tachtsidis pe Bîrligea la FCSB?! Nelu Varga a dat răspunsul

BREAKING | Îl urmează Tachtsidis pe Bîrligea la FCSB?! Nelu Varga a dat răspunsul

CFR Cluj

Comentarii

Panagiotis Tachtsidis, unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj, a ajuns în vizorul patronului celor de la FCSB, Gigi Becali, în ultimele luni.

Fotbalistul grec în vârstă de 33 de ani a intrat în atenţia finanţatorului campioanei României, în perioada de transferuri din vară. Tachtsidis a avut parte de un sezon peste aşteptări, alături de CFR Cluj. În luna iulie, Gigi Becali şi-a dezvăluit interesul pentru experimentatul mijlocaş elen.

Nelu Varga: "Tachtsidis nu e transferabil"

"L-am vrut, e adevărat. L-am vrut. Tachtsidis e jucător pe care nu-l vrea cineva? L-am vrut, dar cum l-am vrut? Omul a venit în Cipru, a zis ‘Dom’le, vreau să vin’. Şi i-am zis, i-am dat tot ce a vrut. Probabil că a vrut să ridice acolo, s-a folosit de ofertă.", a declarat Becali, în luna iulie, la Fanatik.

Nelu Varga, finanţatorul celor de la CFR Cluj, a anunţat faptul că Tachtsidis nu va pleca de la CFR Cluj în următoarea perioadă.

"Nu există aşa ceva. Tachtsidis nu e transferabil", a declarat Nelu Varga, la Prosport.

În vara acestui an, CFR Cluj i-a vândut pe Philip Otele, Răzvan Sava, Daniel Bîrligea, Karlo Muhar şi Cătălin Căbuz. "Feroviarii" au încasat aproximativ 10.050.000 de euro, în urma vânzărilor de jucători. 46 de prezenţe a adunat Panagiotis Tachtsidis în tricoul "feroviarilor", de la venirea sa, în iulie 2023.

Afla mai multe despre: cfr clujpanagiotis tachtsidisnelu vargafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare