You are here:

Elisabeta Lipă a făcut anunţul. Cât va plăti România pentru a păstra medalia Anei Bărbosu: "Costurile nu sunt mici"

Elisabeta Lipă a făcut anunţul. Cât va plăti România pentru a păstra medalia Anei Bărbosu: "Costurile nu sunt mici"

Gimnastică

Comentarii

Elisabeta Lipă a făcut un anunţ referitor la medalia câştigată de Ana Bărbosu, în luna august a acestui an, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a anunţat că România va susţine în mod financiar tentativa de a păstra medalia de bronz câştigată de gimnasta Ana Bărbosu în cadrul probei la sol, la Jocurile Olimpice de la Paris.

300.000 de euro este suma aproximativă pe care România o va plăti pentru a se apăra şi pentru a face tot posibilul ca să păstreze medalia câştigată de Ana Bărbosu, în vara acestui an.

Ce urmează pentru Ana Bărbosu şi Sabrina Voinea

"Nimeni nu-şi doreşte ca ea să piardă această medalie. Aşa cum au facut americanii recurs, aşa şi partea românească a făcut toate diligenţele necesare, prin susţinerea financiară a acestui proiect, care sincer vă spun, costurile nu sunt mici. Vorbim de în jur de 300 de mii de euro. Ne apărăm şi vom face tot ceea e este posibil omeneşte ca România să nu piardă această medalie", a declarat Elisabeta Lipă.

Cât despre situaţia Sabrinei Voinea, sportiva care s-a clasat pe locul patru în proba de gimnastică sol, Elisabeta Lipă îşi doreşte ca şi aceasta să intre în posesia unei medalii de bronz.

"Îmi este foarte greu să vă dau un răspuns. Mi-aş dori să intre în posesia medaliei de bronz şi Sabrina pentru că Sabrina este cea mai perdantă din această ecuaţie, dar nu depinde nici de mine, nici de cei care răspund de sportul românesc. Frâiele au fost preluate de către Tribunalul Federal şi aşteptam să se soluţioneze. Vom vedea, numai Dumnezeu ştie.", a mai spus Lipă.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu 

Afla mai multe despre: gimnasticaelisabeta lipaana barbosusabrina voineajocurile olimpicejordan chiles 

viewscnt
Articole similare