You are here:

Cum se simte Mount după duelul aerian cu Drăguşin. Prima reacţie a jucătorului de la Manchester United

Cum se simte Mount după duelul aerian cu Drăguşin. Prima reacţie a jucătorului de la Manchester United

Manchester United

Comentarii

Mason Mount (25 de ani) a oferit prima reacţie după accidentul nefericit pe care l-a suferit în urma duelului direct cu Radu Drăguşin (22 de ani).

Cum se simte Mount după ce s-a ales cu capul spart în urma duelului aerian cu Drăguşin

Manchester United a fost învinsă categoric, pe teren propriu, de Tottenham, scor 0-3, în etapa a şasea din Premier League.

”Diavolii” au fost surclasaţi de londonezi şi au fost criticaţi pentru modul dezagreabil în care s-au prezentat la ora jocului cu formaţia pregătită de Ange Postecoglou.

În meciul de pe Old Trafford a evoluat şi Radu Drăguşin. După ce a fost eliminat în partida din Europa League, fundaşul central român a jucat în ultimele 10 minute ale duelului din Premier League şi a lăsat urme asupra unui jucător de la Manchester United.

La puţine momente după ce a intrat, Drăguşin a avut un duel aerian pentru minge cu Mason Mount, una în urma căreia mijlocaşul lui Erik ten Hag a ieşit cu sânge pe cap şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din fericire, Mount a revenit cu o reacţie şi a transmis că este în afara oricărui pericol: ”Sunt bine, e doar o zgârietură. Mulţumesc mult pentru mesaje”, a precizat Mount, pe contul său de Instagram.

În urma rezultatului înregistrat, Manchester United se află pe locul 12 în Premier League, cu şapte puncte, în timp ce Tottenham a urcat pe 8, cu 10 puncte.

Afla mai multe despre: premier leaguemason mountradu dragusintottenhamman utd 

viewscnt
Articole similare