You are here:

Transfer ratat pentru Dinamo! Andrei Nicolescu a explicat cum jucătorul crescut de Arsenal a fost întors din drum: "Trebuia să se suie în avion"

Transfer ratat pentru Dinamo! Andrei Nicolescu a explicat cum jucătorul crescut de Arsenal a fost întors din drum: "Trebuia să se suie în avion"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost la un pas de a-l transfera pe Omar Rekik, un internaţional tunisian crescut la academia lui Arsenal.

Administratorul special al "câinilor roşii", Andrei Nicolescu, a fost aproape de a transfera un fotbalist cu meciuri în naţionala Tunisiei. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, trecut pe la academiile unor cluburi precum Manchester City, Arsenal, PSV şi Olympique Marseille, a rămas fără contract la sfârşitul lunii august după despărţirea de Arsenal.

Andrei Nicolescu a încercat să-l convingă pe Rekik să semneze cu Dinamo, însă, Hull City a intervenit în ultima clipă şi l-a deturnat din drumul spre Superliga. 

Nicolescu a povestit cum s-a produs întreaga situaţie şi ce l-a motivat pe Rekik să rămână în Anglia şi să ajungă la Hull City.

"În toată perioada asta am căutat jucători cu care să întărim. Am ajuns la acord cu un jucător care duminică trebuia să se suie în avion.

Este vorba despre Omar Rekik. Tatăl lui venea în Bucureşti să îl asiste, însă a fost întors în ultima clipă de Hull City. Cu agenţii închisesem de asemenea şi din cauza aceasta a apărut acest anunţ cu plecarea lui Amzăr.

Chiar în ziua aceea l-a sunat Hull City şi i-a făcut o contraofertă. Nu prea se întâmplă acest lucru, dar nu apucase să semneze contractul. Noi avem documente legate de ofertă şi acceptarea ofertei. 

Suporterii dinamovişti trebuie să înţeleagă faptul că noi eram pregătiţi cu un transfer, dar sunt chestiuni pe care nu le putem controla", a declarat Andrei Nicolescu, la Fanatik.

Cătălin Cîrjan, fost junior al celor de la Arsenal, a jucat un rol important în negocierile cu fundaşul central dorit de cei de la Dinamo.

Andrei Nicolescu: "L-am ales din alte 3-4 opţiuni şi ne-am oprit la el"

"Noi l-am ales din alte 3-4 opţiuni şi ne-am oprit la el. Ne-am asumat şi acest risc să îl pierdem fiind un jucător foarte bun. Acum e foarte greu să mai reluăm negocierile cu ei. 

Jucătorul a crescut la Hull City şi şi-a dorit foarte mult să joace acolo şi a trecut astfel peste cuvântul pe care ni l-a dat. Va fi împrumutat la Maribor şi după un an va merge în Championship. 

A vorbit şi Cătălin Cîrjan cu el, aşa a început totul iniţial, pentru că îl cunoştea de la academia lui Arsenal. În momentul în care s-a răzgândit nu a mai răspuns nimănui la telefon, nici măcar impresarilor", a mai spus Nicolescu.

 

Afla mai multe despre: dinamoomar rekikandrei nicolescusuperligazeljko kopic 

viewscnt
Articole similare