You are here:

Răzvan Burleanu, mesaj pentru Ianis Hagi înaintea "dublei" din Nations League: "Ne îngrijorează situaţia lui"

Răzvan Burleanu, mesaj pentru Ianis Hagi înaintea "dublei" din Nations League: "Ne îngrijorează situaţia lui"

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi, fotbalistul ajuns la echipa secundă a celor de la Glasgow Rangers, una dintre marile echipe ale campionatului Scoţiei.

Ianis Hagi a avut parte de un început de sezon cum nu se putea mai rău, odată cu revenirea la Glasgow Rangers. Internaţionalul român nu a prins niciun minut pentru prima echipă a celor de la Rangers de la revenirea din împrumutul de la Deportivo Alaves.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, speră ca situaţia lui Ianis Hagi să se îmbunătăţească în următoarea perioadă, fie ca se va întâmpla la Rangers, sau dacă Hagi se va transfera la o altă echipă.

Ianis Hagi a fost important la ultimele partide ale naţionalei României, atât ca titular cât şi ca jucător introdus pe parcursul partidei. A obţinut două penalty-uri, în meciul cu Slovacia din ultima etapă a fazei grupelor de la EURO 2024 şi unul la partida de pe Arena Naţională, cu Lituania, din UEFA Nations League.

Razvan Burleanu: "Ianis este un jucător cu un talent extraordinar"

"Ianis este un jucător cu un talent extraordinar, pe care ne-am putut baza în momente cheie la nivelul echipei naţionale. Îmi amintesc de meciurile cu Israel, Slovacia sau Lituania, în care Ianis a făcut diferenţa. Ne îngrijorează situaţia lui de la Rangers.

Suntem siguri că Ianis Hagi este un jucător atât de talentat încât singurul lucru de care ar avea nevoie este un mediu optim pentru a-şi pune în valoare talentul. Sperăm că acest lucru va fi posibil la Rangers, iar dacă nu, să sperăm că vom asista la un transfer atunci când acest lucru va fi posibil", a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: echipa nationalarazvan burleanuianis hagirangersuefa nations league 

viewscnt
Articole similare