You are here:

Cât va trebui să plătească Gigi Becali pe jucătorul care i-a stârnit interesul: "Este cel mai bun din România"

Cât va trebui să plătească Gigi Becali pe jucătorul care i-a stârnit interesul: "Este cel mai bun din România"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este interesat de transferul lui Lukas Zima (30 de ani), de la Petrolul Ploieşti.

Lukas Zima este cel mai nou nume de pe lista celor de la FCSB după victoria campioanei României de pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, cu scorul de 1-0. Preşedintele formaţiei ploieştene, Claudiu Tudor, a vorbit despre interesul venit din partea mai multor echipe, printre care şi FCSB, pentru portarul titular al "lupilor galbeni".

Claudiu Tudor: "Ne bucură interesul pentru un jucător de la Petrolul"

"În primul rând, ne bucură interesul pentru un jucător de la Petrolul. Interesul unei echipe care joacă în Europa nu are cum să nu ne bucure. Asta înseamnă că e un jucător valoros. Locul în clasament i se datorează şi lui, ca şi celorlalţi jucători. Dar e clar că i se datorează şi lui faptul că am luat puţine goluri.

Din punctul meu de vedere, Zima este cel mai bun portar din România. O spun cu toată modestia şi tot respectul pentru Târnovanu. Zima are un plus de experienţă, ceea ce e normal. Şi Târnovanu va avea experienţă la vârsta lui Zima. Dar acum, Lukas e numărul 1! M-am uitat şi la ceilalţi portari, iar Zima este peste. Nu greşeşte, nu a făcut nicio greşeală personală.", a declarat Tudor, la GSP.

Oficialul celor de la Petrolul Ploieşti i-a stabilit şi preţul portarului ceh în vârstă de 30 de ani.

"În acest moment, nu doar FCSB se interesează de Zima. Discuţii mai sunt şi cu alte cluburi din străinătate. Pentru preţul corect, orice jucător e de vânzare. Uitaţi-vă cum e la Farul. Hagi vinde orice jucător pentru suma corectă. Din asta trăim şi îl vom vinde dacă preţul e corect.

Pot spune că Zima nu se poate vinde sub 500.000 de euro. El mai are contract cu noi un an şi 8 luni. Şi e un băiat de caracter, nu vor fi probleme", a mai spus Claudiu Tudor.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalilukas zimapetrolul ploiestisuperliga 

viewscnt
Articole similare