You are here:

Neymar a revenit după accidentare! Brazilianul, la antrenamentele lui Al Hilal după aproape un an

Neymar a revenit după accidentare! Brazilianul, la antrenamentele lui Al Hilal după aproape un an

Fotbal internațional

Comentarii

Neymar (32 de ani) este gata să joace din nou fotbal, după accidentarea gravă suferită în urmă cu aproape un an.

Neymar a revenit la antrenamentele echipei Al-Hilal după aproape un an

Atacantul internaţional brazilian Neymar a anunţat luni, pe contul său de Instagram, revenirea la antrenamentele clubului saudit Al Hilal, după aproape un an de absenţă.

Neymar, în vârstă de 32 de ani, lipseşte de aproape un an din cauza unei accidentări grave la genunchiul stâng.

Brazilianul s-a alăturat lui Al Hilal anul trecut venind de la PSG, şi s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi meniscul genunchiului stâng în toamnă, în meciul disputat de Brazilia, împotriva Uruguayului (scor 0-2),  în calificările pentru Cupa Mondială din 2026.

Neymar a fost operat la finalul anului trecut, iar recuperarea a durat aproape un an. ”Sunt bucuros să revin în grup”, a scris Neymar pe contul său de Instagram, unde a postat fotografii cu el pe teren alături de colegii săi, sub privile antrenorului portughez Jorge Jesus.

Revenirea oficială a atacantului ”depinde de pregătirea sa tehnică şi de decizia antrenorului”, a declarat un oficial al clubului, sub rezerva anonimatului.

Al-Hilal nu l-a inclus încă pe Neymar pe lista jucătorilor pentru campionatul saudit, care a început în august, dar brazilianul se află pe lista pentru Campionatul Asiei.

Absenţa starului brazilian, care este plătit cu aproximativ 100 de milioane de euro pe sezon, nu a afectat rezultatele lui Al-Hilal, care a câştigat titlul naţional sezonul trecut şi a stabilit o serie istorică de 34 de victorii consecutive în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: neymaral hilalarabia saudita 

viewscnt
Articole similare