You are here:

Şefii de la Al-Hilal s-au săturat de comportamentul neprofesionist al lui Neymar în afara terenului

Şefii de la Al-Hilal s-au săturat de comportamentul neprofesionist al lui Neymar în afara terenului
Comentarii

Absent de pe teren de aproape un an din cauza unei accidentări, Neymar ar fi provocat agitaţie la Al-Hilal din cauza atitudinii sale neprofesioniste, potrivit informaţiilor din Marca.

Recrutat de Al-Hilal în vara anului 2023 de la PSG pentru 90 de milioane de euro, Neymar a jucat de atunci doar cinci meciuri pentru clubul saudit, suferind o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng.

Când poate reveni Neymar pe teren

Accidentat la 18 octombrie 2023 în timpul unui meci cu Brazilia, Neymar va trebui să aştepte până la începutul anului 2025 pentru a reveni în competiţie. Potrivit Marca, clubul saudit "este deja un pic sătul de brazilian". Neymar este criticat pentru că nu se comportă întotdeauna profesionist în afara terenului, iar unii cred că jucătorul ar fi trebuit să revină până acum în tricoul lui Al-Hilal.

În ultimele zile, Al-Hilal a distribuit videoclipuri cu atacantul vedetă la antrenament "Neymar este un jucător foarte important, nu doar pentru noi, ci pentru întreaga ligă. Cu toate acestea, nu vreau să dau o dată precisă pentru revenirea sa. Vom analiza din nou starea sa fizică în ianuarie", a declarat recent antrenorul său, Jorge Jesus.

Aflat încă în faza de recuperare, Neymar nu a fost înscris de Al-Hilal pentru a juca în campionat până la sfârşitul anului calendaristic. Cei de la Al-Hilal vor avea ocazia să facă o schimbare în ianuarie, în timpul următorului mercato. Cu toate acestea, Al-Hilal l-ar putea integra pe jucătorul de 32 de ani mai devreme, în Liga Campionilor sau în Cupa Regelui, unde echipele pot înregistra până la 10 jucători străini, faţă de opt în Saudi Pro League.

Afla mai multe despre: neymaral hilalarabia saudita 

viewscnt
Articole similare