You are here:

Transferat la Rapid în această vară, Grameni îşi doreşte să meargă la EURO 2025 alături de naţionala U21: "Sunt încrezător şi pozitiv"

Transferat la Rapid în această vară, Grameni îşi doreşte să meargă la EURO 2025 alături de naţionala U21: "Sunt încrezător şi pozitiv"

Rapid

Comentarii

Constantin Grameni, unul dintre componenţii naţionalei U21 a României, a vorbit despre obiectivele selecţionatei lui Daniel Pancu.

Aflaţi în cursa pentru primele două locuri din grupă de calificare la EURO 2025, România U21 mai are de disputat două partide decisive în drumul spre Campionatul European din Slovacia. Constantin Grameni a făcut parte din lotul selecţionatei U21 la ultimele acţiuni şi speră să atingă obiectivul principal al selecţionerului Daniel Pancu, calificarea la Campionatul European U21.

Noul mijlocaş al Rapidului nu se mulţumeste doar cu o simplă calificare şi speră să depăşească performanţele reuşite de ultimele generaţii under-21.

La ultima partidă, "tricolorii" U21 au cedat în faţa reprezentativei Finlandei cu scorul de 2-0.

Constantin Grameni: "Avem acelaşi scop comun, să ne ducem la Euro"

"Vorbeam şi înainte de meciul cu Finlanda că e cel mai important meci pe care îl puteam avea în această grupă. Dacă câştigam îi scoteam pe cei din Finlanda din cursă, dar aşa a fost să fie.

N-am făcut cel mai bun meci al nostru acolo şi am îngreunat situaţia din grupă. Eu sunt încrezător şi pozitiv. Eu zic că dacă vom arata dorinţa de până acum şi să venim cu un plus de calitate, ceea ce suntem capabili să facem, vom termina grupa foarte bine. Suntem un grup foarte unit acolo, o familie. Ne înţelegem foarte bine toţi între noi.  

Avem acelaşi scop comun, să ne ducem la Euro şi apoi să facem şi rezultate bune acolo, nu doar să ne mulţumim cu o calificare.", a declarat Constantin Grameni.

Muntenegru şi Elveţia sunt adversarele României U21 la "dubla" din luna octombrie. În momentul de faţă, România U21 ocupă locul trei cu 16 puncte. Finlanda este pe doi, tot cu 16 puncte, în timp ce Elveţia U21 este pe prima poziţie, cu 17 puncte.

 

Afla mai multe despre: rapidconstantin grameniromania u21 

viewscnt
Articole similare