You are here:

Câţi spectatori vor fi prezenţi pentru FCSB - RFS, pe Arena Naţională. Anunţul lui MM Stoica: "E peste aşteptările mele"

Câţi spectatori vor fi prezenţi pentru FCSB - RFS, pe Arena Naţională. Anunţul lui MM Stoica: "E peste aşteptările mele"

FCSB

Comentarii

FCSB o întâlneşte pe RFS în primul meci al noii ediţii din UEFA Europa League.

Campioana României debutează în noul sezon de UEFA Europa League împotriva campioanei Letoniei, RFS. Arena Naţională este stadionul care va găzdui debutul "roş-albaştrilor" în toamna europeană.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a prefaţat partida şi a vorbit despre numărul de spectatori pe care îi aşteaptă la partida favoriţilor de joi seară.

Oficialul celor de la FCSB a vorbit şi despre starea gazonului de pe Arena Naţională, schimbat recent după concertele care au fost susţinute pe cel mai mare stadion al ţării, pe parcursul verii.

Mihai Stoica a vorbit şi despre cele două echipe pe care FCSB se va baza pentru competiţiile în care va concura în următoarea perioadă, Superliga, Europa League şi Cupa României.

Mihai Stoica: "Gazonul e bombă"

"Avem două echipe, noi nu avem titulari în acest moment. Cine e titular în dreapta, cine ar fi titular în partea stângă? Olaru poate juca la trei zile, n-are niciun fel de problemă, e special, a demonstrat. 

Gazonul e bombă, să vedem după antrenamentul letonilor cum o să fie. S-a sărit de 23.000 de pachete, cred că vor fi în jur de 30.000 de spectatori. E peste aşteptările mele.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicarfsuefa europa league 

viewscnt
Articole similare