You are here:

Gigi Becali, îngrijorat de situaţia din clasament a celor de la FCSB. Patronul şi-a făcut calculele pentru play-off: "Ne batem pe două locuri"

Gigi Becali, îngrijorat de situaţia din clasament a celor de la FCSB. Patronul şi-a făcut calculele pentru play-off: "Ne batem pe două locuri"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre situaţia din clasamentul Superligii după zece etape.

Campioana României, FCSB, ocupă locul 13 în clasamentul din campionat, la capătul etapei a zecea. Formaţia "roş-albastră" a remizat cu scorul de 1-1 pe teren propriu în faţa celor de la Petrolul Ploieşti, în ultima etapă de campionat. Cu 10 puncte după nouă partide disputate, FCSB este la cinci puncte distanţă faţă de echipa de pe locul şase, Petrolul Ploieşti.

Partidele din preliminariile competiţiilor europene nu le-au permis celor de la FCSB să se bazeze pe acelaşi nucleu de jucători, fapt care a dus la seria modestă de rezultate, la capătul primelor zece etape.

Gigi Becali, patronul campioanei României, şi-a făcut calculele în privinţa calificării echipei sale în play-off-ul Superligii.

Gigi Becali: "Trec etapele, mai sunt doar două locuri"

"La ora asta e normal să câştigăm meciul cu FC Botoşani şi facem 13 puncte. Dacă ai echipă valoroasă nu trebuie să te temi. Dar trebuie să ajungi acolo, că dacă o tot amânăm aşa... nu? Trec etapele. Nu sunt chiar multe puncte. Sunt 4 echipe acolo care sunt clare.

Mai sunt doar două locuri. Se bat Dinamo şi Petrolul pe un loc, deci suntem cam 5-7 echipe care ne batem pe două locuri. U Cluj, CFR Cluj, Oţelul şi Craiova sunt echipele care nu au nicio problemă pentru play-off. Nu îmi fac probleme, pentru că avem echipă valoroasă", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Până la următoarea partidă a celor de la FCSB din Superliga, gruparea antrenată de Elias Charalambous va debuta în noul sezon din UEFA Europa League, pe teren propriu, împotriva celor de la RFS, din Letonia.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperligauefa europa leagueplay-off 

viewscnt
Articole similare