You are here:

Ce coincidenţă! FCSB va împărţi hotelul cu o adversară din Europa League. MM Stoica a reacţionat: "Ce o să facem, să ne ascundem antrenamentele?"

Ce coincidenţă! FCSB va împărţi hotelul cu o adversară din Europa League. MM Stoica a reacţionat: "Ce o să facem, să ne ascundem antrenamentele?"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB va debuta în noul sezon din UEFA Europa League pe teren propriu, împotriva formaţiei letone, RFS.

Calificată în UEFA Europa League la capătul unei campanii preliminare încheiate cu o victorie în faţa celor de la LASK Linz, în play-off-ul competiţiei.

FCSB va întâlni echipe precum Manchester United, PAOK, Olympiakos, Hoffenheim şi Qarabag, în faza principală a competiţiei. Campioana României se va lupta pentru un loc în următoarea fază a competiţiei. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a vorbit despre o situaţie inedită legată de o viitoare partidă din Europa League.

Pe data de 23 ianuarie, FCSB o înfruntă la Baku pe Qarabag, campioana Azerbaidjanului. MM Stoica a anunţat faptul că ambele echipe vor fi cazate la acelaşi hotel, în Turcia, la mijlocul lunii ianuarie.

Mihai Stoica: "Vom împărţi hotelul cu Qarabag"

"Anul ăsta vom împarţi hotelul cu Qarabag. Noi pe 17 venim, jucăm cu Hermannstadt, după care plecăm la Baku. Oricum stadionul acolo se poate omologa, e prea tare asta. Îţi dai seama ce o să facem, o să ne ascundem antrenamentele tactice unii de alţii?", a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

Până atunci, pe FCSB o aşteaptă alte şase partide europene. Primul duel este cel cu RFS, de pe teren propriu, partidă care va avea loc joi, 26 septembrie, de la ora 22:00. Qarabag debutează în competiţie la aceeaşi oră, pe terenul celor de la Tottenham Hotspur.

Afla mai multe despre: uefa europa leaguerfsfcsbqarabag 

viewscnt
Articole similare