You are here:

Zeljko Kopic a făcut anunţul! Trei fotbalişti importanţi de la Dinamo, absenţi pentru meciul cu FC Botoşani

Zeljko Kopic a făcut anunţul! Trei fotbalişti importanţi de la Dinamo, absenţi pentru meciul cu FC Botoşani

Dinamo București

Comentarii

Dinamo primeşte vizita celor de la FC Botoşani într-un meci al etapei a 11-a din Superliga.

Dinamoviştii au reuşit să obţină un punct din deplasarea de pe terenul unei echipe neînvinse până în acest moment, în Superliga, Oţelul Galaţi. Cu patru puncte în ultimele două partide, Dinamo speră să-şi continue seria pozitivă de rezultate cu o victorie la partida cu FC Botoşani. Antrenorul "câinilor roşii", Zeljko Kopic, a vorbit despre situaţia lotului, cât şi despre atmosfera din vestiar, înaintea partidei cu Botoşani.

Tehnicianul croat a pus accent pe absenţele a trei fotbalişti din lotul echipei pentru partida de vineri seară. Josue Homawoo, Hakim Abdallah şi Antonio Borduşanu nu vor putea juca la partida cu FC Botoşani.

Zeljko Kopic: "Întâlnim o echipă cu calitate"

"Homawoo, Borduşanu nu vor fi apţi, la fel şi în cazul lui Abdallah. De restul vom vedea mâine. Am muncit foarte bine în ultima perioadă, energia grupului este foarte bună. 

Întâlnim o echipă cu calitate, domnul Ciobotariu lucrează foarte bine acolo, este un antrenor cu multă experienţă în campionatul românesc şi are jucători de calitate. Am văzut că etapa trecută a făcut un meci foarte interesant, 3-3, acasă.

Trebuie să fim din nou la nivelul nostru maxim dacă vrem să luăm toate cele trei puncte. Asta este cel mai important pentru noi, să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga cele trei puncte", a declarat Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicfc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare