You are here:

MM Stoica, comparaţie între jucătorii de la FCSB din prezent şi echipa care obţinea ultima calificare în Europa League: "Asta e cel mai important"

MM Stoica, comparaţie între jucătorii de la FCSB din prezent şi echipa care obţinea ultima calificare în Europa League: "Asta e cel mai important"

FCSB

Comentarii

FCSB va debuta în noul sezon din UEFA Europa League împotriva celor de la RFS, joi seară, de la ora 22:00.

Campioana României s-a calificat în UEFA Europa League pentru prima oară după o pauză de şase sezoane. Sezonul 2017-2018 a fost ultimul în care FCSB a reuşit să ajungă în faza grupelor în UEFA Europa League.

FCSB încheia pe locul secund într-o grupă cu Viktoria Plzen, Lugano şi Hapoel Beer Sheva şi se califica în fazele eliminatorii ale competiţiei. Lazio a fost adversara grupării "roş-albastre", în primul meci eliminatoriu. 5-2 a fost scorul la general între cele două echipe, iar Lazio se califica mai departe.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a comparat echipa din acel sezon cu actuala echipă a celor de la FCSB, înainte de debutul fotbaliştilor lui Elias Charalambous, cu RFS.

Mihai Stoica: "Cred că suntem mai buni acum"

"Am avut grupă mai slaba, echipe mai slabe decât echipele pe care le-am întâlnit acum. Lugano, Beer Sheva. Nu se compară nivelul echipelor de acum cu cele de atunci.

Cred că suntem mai buni acum, în primul rând noi alergăm toţi acum, atunci aveam şi jucători mai... erau jucători de valoare, era Budescu, Alibec. Nu vreau să mă înţelegeţi greşit, nu spun că nu erau jucători buni.

Pentru noi este foarte important cum ne iese pressing-ul, pentru că noi nu mai avem jucători care să facă diferenţă, cu execuţii geniale. Ok, e Olaru care face, dar tot într-un ritm alert, că el tot ce face, face în viteză.

Noi nu puteam să facem pressing cu Budescu şi Alibec, puteau să facă alte chestii, dar nu pressing. Pentru noi asta e cel mai important, eu cred că avem numai jucători de pressing acum.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbuefa europa leaguemihai stoica 

viewscnt
Articole similare