You are here:

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB: "O să trimit o ofertă"

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB: "O să trimit o ofertă"

FCSB

Comentarii

Lukas Zima (30 de ani), fotbalistul dorit de Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Andrei Vlad, jucător al cărui contract cu FCSB va expira în această iarnă, ar putea deveni jucătorul celor de la FCSB.

Portarul ceh adus de Petrolul Ploieşti de la VVV-Venlo, echipă din a doua divizie a fotbalului olandez, a impresionat prin evoluţiile sale în poarta ploieştenilor. 51 de partide a bifat Zima în poarta celor de la Petrolul, de la transferul său în Superliga. 18 partide fără gol a reuşit goalkeeper-ul ceh, în toate competiţiile, din cele 51 de apariţii.

FCSB se va despărţi în această iarnă de Andrei Vlad, fotbalist transferat de formaţia "roş-albastră" în anul 2017, de la Universitatea Craiova. Mihai Stoica a dezvăluit faptul că va înainta o ofertă către cei de la Petrolul Ploieşti în următoarele zilei, cu speranţa de a-l transfera pe Zima, în iarnă.

Mihai Stoica: "Este un portar bun al campionatului nostru"

"A fost întrebat, eu o să trimit zilele astea o ofertă Petrolului. Este un portar bun al campionatului nostru, căutăm un portar pentru că Andrei Vlad este la final de contract.

Vlad are 25 de ani, a debutat deja la echipa naţională, a fost unul dintre protagonişti la ultimul turneu final, la echipele sub 21. A fost penultimul nostru turneu, dar la ultimul turneu ne-am cam făcut de râs, nu poţi să-i propui un contract să fie al doilea, de doi ani şi ceva apără Ştefan Târnovanu, nu e normal să ai doi portari care vor să fie numărul unu.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicalukas zimagigi becalipetrolul ploiestisuperliga 

viewscnt
Articole similare