You are here:

EXCLUSIV | Reproşul lui Marian Iancu pentru actualii patroni din Superliga. Singura excepţie: "Rezultatele îl confirmă şi-l legitimează"

EXCLUSIV | Reproşul lui Marian Iancu pentru actualii patroni din Superliga. Singura excepţie: "Rezultatele îl confirmă şi-l legitimează"

Superliga

Comentarii

Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timişoara, a făcut o "radiografie" a situaţiei patronilor actuali din Superliga.

Fostul patron al celor de la Poli Timişoara a comparat actuala situaţie a echipelor româneşti în competiţiile europene faţă de performanţele obţinute în urmă cu 15 ani, pe vremea când Marian Iancu încă activa drept finanţator a unei echipe din prima ligă.

Marian Iancu a evidenţiat şi un exemplu pozitiv în ceea ce priveşte finanţatorii echipelor din Superliga, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, al cărui club este încă prezent în competiţiile europene. Iancu este de părere că mai mulţi finanţatori ar trebui să copieze modelul folosit de Gigi Becali în ceea ce priveşte consolidarea unei echipe, după posibilităţi.

Marian Iancu: "E atât de simplu"

"Realitatea dură şi cruda care ne doare! Domnilor actuali patroni, fotbalul românesc acum 15-20 de ani puncta în Europa cu câte cinci echipe, în multe cazuri chiar în grupele UEFA pentru simplu motiv ca şefii de atunci se întreceau în a forma, consolida şi menţine grupuri de jucatori de obiectiv! 

Citiţi in 'Steaua' domnului Becali şi nu mai râdeţi superiori de el în sinea voastră, pentru ca azi rezultatele îl confirmă şi-l legitimează. Bani mulţi investiţi şi plătiţi pentru talent şi calitate în cei peste douăzeci de ani de activitate şi experienţa acumulată alături de o echipă managerială omogenă de conducători profesionişti. E atât de simplu! Daţi copy-paste pentru cele bune şi ignoraţi cele rele!", a declarat Marian Iancu, pentru Orange Sport.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: marian iancugigi becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare