You are here:

Becali, lăudat de un fost mare patron din Liga 1: "E bun, e bogat şi are capacitatea de a antrena la vedere echipa" | EXCLUSIV

Becali, lăudat de un fost mare patron din Liga 1: "E bun, e bogat şi are capacitatea de a antrena la vedere echipa" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Marian Iancu a vorbit despre situaţia echipelor din Superliga, dar în special despre calităţile celor mai importanţi patroni din fotbalul românesc.

"Profesional, dar nu cel mai bogat, Hagi reprezintă cel mai bine raportul calitate-preţ, fiind cel mai titrat fotbalist/antrenor dintre patronii cunoscuţi din fotbalul nostru.

Gigi Becali este şi bun, şi bogat, atât din punct de vedere al experienţei acumulate în cei 20 de ani de activitate continuă, cât şi în ceea ce înseamnă capacitatea de a finanţa performanţa şi de a antrena la vedere echipa, totuşi, campioana entitre. La zi, are examen de dat şi în Europa League.

Neluţu Varga este cel mai <<politician>> dintre toţi patronii din fotbal! Cunoscătorii ştiu de ce! Domnul Rotaru, de la Craiova, este un poet filosof simpatic al mediului fotbalistic neaoş, fără noroc şi înclinaţii deosebite, dar foarte implicat şi neobosit în dorinţa de a reuşi să-şi atingă obiectivele.

Dan Şucu este cel mai bun contabil dintre patronii de fotbal din România, renunţând la obiectivele sportive ipocrit enunţate public în favoarea balanţei şi bilanţului contabil <<personal>>, nu neapărat al clubului. În ceea ce priveşte tangenţa acestuia cu fotbalul, constatăm două linii paralele care nu se vor întâlni niciodată. E vorba doar de talent. Sau mai bine zis de lipsa acestuia.

Iftime de la Botoşani are o inteligenţă fotbalistică bine consolidată în timp cu consecinţe mercantile remarcabile şi remarcate de toată lumea" , a spus Marian Iancu la Orange Sport.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare