You are here:

Tobias Christensen, norvegianul transferat de Rapid, are un obiectiv clar la noua sa echipă: "Să ducem Rapidul acolo unde îi este locul"

Tobias Christensen, norvegianul transferat de Rapid, are un obiectiv clar la noua sa echipă: "Să ducem Rapidul acolo unde îi este locul"

Rapid

Comentarii

Rapid a fost activă pe final de "mercato", în Superliga. Giuleştenii au adus, dar au şi renunţat la câţiva jucători în ultimele zile ale perioadei de transferuri.

Printre cele mai importante transferuri realizate de giuleşteni în vara acestui ani se numără şi venirea lui Tobias Christensen, un fost internaţional norvegian de tineret, venit de la MOL Fehervar, din Ungaria, în schimbul sumei de 700.000 de euro. Mijlocaşul ofensiv norvegian în vârstă de 24 de ani a explicat de ce a ales să semneze la Rapid şi ce obiective are alături de formaţia antrenată de Marius Şumudică, în acest sezon.

Tobias Christensen: "Clubul are ambiţii mari"

"Vă mulţumesc foarte mult, sunt foarte fericit. Transferul a mers foarte repede, a durat doar câteva zile. De când am auzit despre acest transfer am avut câteva zile aglomerate, dar sunt foarte fericit să fiu aici, acum. 

Sunt mijlocaş ofensiv, îmi place să fiu un jucător creativ, să creez şanse pentru echipa mea, să joc cu mingea şi să muncesc mult. Cred că am jucat mult timp cu prietenii mei, stăteam mult pe terenul de fotbal înainte să devin profesionist, cred că asta m-a ajutat să devin fotbalist, să am o tehnică bună.

De asemenea, am învăţat să lump, să alerg şi să dau totul pe teren, Messi a fost întotdeauna jucătorul meu preferat. Mă simt bine, clubul are ambiţii mari şi fanii, bineînţeles, am văzut poze şi clipuri video cu ei şi arată foarte bine.

Am simţit că Rapid chiar a dorit să vin, deci a fost un amestec de mai multe lucruri şi sunt fericit să fiu aici. Sper să ajut să ducem Rapidul acolo unde îi este locul, în top. Sunt aceleaşi, să fac tot ceea ce pot ca să ducem Rapidul din nou în top.

Aştept cu nerdăbdare să joc în faţa voastră, a suporterilor. Am văzut, aşa cum am mai spus, clipuri video şi totul arată foarte bine. Abia aştept să dau tot ce am mai bun în faţa fanilor.", a transmis Tobias Christensen, într-un interviu acordat clubului.

Christensen îşi doreşte să debuteze pentru selecţionata Norvegiei, echipă condusă în prezent de jucători care provin de la echipe de top din Europa, precum Erling Haaland (Manchester City), Alexander Sorloth (Atletico Madrid) şi Martin Odegaard (Arsenal).

"Este un vis pentru mine, cred că este visul fiecărei persoane care joacă fotbal, o să muncesc mult pentru asta şi este într-adevăr un vis pentru mine.", a continuat Christensen.

Fotbalistul norvegian a avut şi un mesaj pentru suporterii giuleşteni pe care aşteaptă să-i vadă la meciurile Rapidului în acest sezon.

"Salutare, suporteri Rapidişti! Numele meu este Tobias şi abia aştept să joc în faţa voastră!", a încheiat Christensen.

Afla mai multe despre: rapidtobias christensensuperligamarius sumudica 

viewscnt
Articole similare