You are here:

Dezvăluiri despre viaţa fotbalistului care acum face senzaţie în Giuleşti! Prin ce a trecut până la Rapid: "Atunci a fost greu" | VIDEO

Dezvăluiri despre viaţa fotbalistului care acum face senzaţie în Giuleşti! Prin ce a trecut până la Rapid: "Atunci a fost greu" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila este unul dintre cei mai în formă rapidişti din acest start de sezon. Atacantul a povestit prin ce a trecut pentru a ajunge la acest statut: e plecat de acasă de la 12 ani şi stă singur de la 16.

Dezvăluirile lui Claudiu Petrila. Drumul până la Rapid Bucureşti

La 23 de ani, Claudiu Petrila este una dintre certitudinile de la Rapid. Atacantul a fost om de bază atât în echipa lui Neil Lennon, cât şi în cea a lui Mariu Şumudică. Atacantul lateral are deja 17 ani de fotbal.

"Fotbalul l-am început la 6 ani. Mă jucam la ţară cu mingea în faţa casei şi părinţii au văzut o sămânţă de talent. Au zis să încerce să mă dea la fotbal, chiar dacă nu o să iasă nimic, măcar să am un program, să fiu într-un mediu cu mai mulţi copii. A fost o decizie foarte bună.

M-am mutat la Oradea cu bunica, sora mea şi vărul meu. La început a fost greu, pentru că de la ţară să te muţi la oraş e o diferenţă. Aveam 12 ani", a spus actualul component al echipei Rapid. 

Această mutare i-a prins bine şi ca fotbalist, dar şi în plan familial, pentru că bunica lui a devenit personaj central în viaţa lui Claudiu: "Este o persoană importantă, foarte bună care, m-a ajutat mult când m-am mutat. Împreună cu părinţii mei au făcut tot posibilul să-mi fie bine şi să fac performanţă. 

A fost cu dansuri populare la ţară. Era o persoană energică şi asta mi-a transmis şi mie. Cu ea am învăţat pentru şcoală, pentru chestiile legate de cultură. Toate momentele cu ea sunt speciale şi le ţin bine în inima mea", a mai spus Claudiu Petrila. 

Pentru a ajunge fotbalist în Liga 1 de foarte tânăr, Petrila a fost nevoit să se rupă de familie.

"Sincer, mai greu a fost când m-am mutat la Cluj, la 16 ani, şi eram chiar singur, singur. Distanţa mai mare de casă, dar m-am obişnuit şi am învăţat să trăiesc singur, fără părinţi pentru că am fost obligat", a mai spus atacantul de la Rapid, Claudiu Petrila. 

Afla mai multe despre: claudiu petrilaclaudiu petrila rapid 

viewscnt
Articole similare