You are here:

Întrebat dacă şi-ar dori să devină selecţioner al naţionalei Ciprului, Elias Charalambous a răspuns fără ezitare: "Ar fi special"

Întrebat dacă şi-ar dori să devină selecţioner al naţionalei Ciprului, Elias Charalambous a răspuns fără ezitare: "Ar fi special"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea preluării postului de selecţioner al naţionalei Ciprului.

Antrenorul în vârstă de 44 de ani, născut în Africa de Sud, dar cu origini cipriote, a vorbit despre naţionala ţării sale şi totodată următoarea adversară a selecţionatei României.

Antrenorul campioanei României, în funcţie din luna aprilie a anului 2023, a reuşit să o ducă pe FCSB până în faza principală a UEFA Europa League şi să câştige titlul în Superliga, primul după o perioadă lungă pentru formaţia "roş-albastră".

Întrebat despre posiblitatea preluării naţionalei ţării sale, Cipru, în viitor, Elias Charalambous a dezvăluit faptul că îşi doreşte să activeze la o echipă de club, pentru munca de zi cu zi, spre deosebire de programul diferit al unui selecţioner.

Elias Charalambous: "Sunt atât de înfometat să muncesc"

"Dacă naţionala te cheamă este ceva special pentru orice antrenor. Chiar şi când eram jucător, era foarte important să îţi reprezinţi ţara. Aşa că pentru mine, cu siguranţă, ar fi un moment special dacă voi fi căutat vreodată de naţională.

Dar, să fiu sincer, acum sunt atât de înfometat să muncesc, încât prefer munca zilnică de la o echipă de club fiindcă la naţională nu este o activitate zilnică. Nu ştii niciodată în viaţă, deciziile se pot schimba, dar la cum mă văd acum, în acest moment aş prefera să lucrez la un club.", a declarat Elias Charalambous.

Charalambous a antrenat alte trei echipe de club înaintea experienţei sale de la FCSB. Charalambous a fost antrenor principal al celor de la Doxa Katokopias, Ethnikos, cât şi interimar al celor de la AEK Larnaca.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambouscipruromanianations league 

viewscnt
Articole similare