You are here:

Marius Şumudică, apărat de jucători: ”Nu e vorba de antrenor. Situaţia asta este de câteva luni la Rapid” | VIDEO

Marius Şumudică, apărat de jucători: ”Nu e vorba de antrenor. Situaţia asta este de câteva luni la Rapid” | VIDEO

Rapid

Comentarii

Jakub Hromada (28 de ani) a vorbit despre impactul antrenorului Marius Şumudică (53 de ani) la Rapid şi cum s-ar putea vedea un viitor mai luminos la clubul giuleştean decât situaţia tensionată din prezent.

Rapid a fost învinsă, în deplasare, de FC Botoşani, scor 0-2, în etapa a 12-a din Superliga României. În urma acestei înfrângeri, giuleştenii au încheiat runda pe poziţia a 12-a.

Şumudică, ”scutit” de vină pentru situaţia de la Rapid: ”Nu este uşor pentru el”

Marius Şumudică a venit la conducerea băncii tehnice a vişiniilor în locul nord-irlandezului Neil Lennon, a avut o serie pozitivă de rezultate, dar echipa a intrat iar într-un con de umbră şi atmosfera de la clubul giuleştean a devenit iar încordată.

Unul dintre componenţii cu nume din lotul Rapidului, slovcul Jakub Hromada, a fost întrebat dacă el şi colegii săi mai au nevoie de timp cu Marius Şumudică pentru a se adapta stilului său, iar acesta a precizat care este, de fapt, situaţia din cadrul clubului giuleştean.

”Este greu de spus dacă este nevoie de mai mult timp cu antrenorul fiindcă situaţia asta este de câteva luni la Rapid. Nu vorbim doar de ultimele şase săptămâni din momentul în care antrenorul a venit. 

Nu este uşor pentru el şi nu este uşor nici pentru noi, pentru oamenii din club, pentru că ştiţi că am schimbat mulţi jucători, am schimbat mulţi antrenori, am schimbat multe sisteme de joc şi încercăm să găsim cele mai bune idei şi soluţii pentru noi în fiecare zi, dar tot nu avem rezultate. 

Nu cred că este vorba de antrenor, nu e vorba despre oamenii de la club, ci sper că este o parte din proces şi trebuie să fim răbdători fiindcă am schimbat mulţi jucători. Avem jucători noi, avem o echipă nouă, avem un antrenor nou şi sper ca asta să fie parte din proces, iar în final lucrurile să fie bune”, a declarat Hromada. 

Jucătorul Rapidului a vorbit şi despre nivelul de presiune care există la clubul giuleştean.

”Este normal să simţi presiune fiindcă atunci când am venit aici, Rapid era pe locul 2, acum opt luni ne luptam cu FCSB să câştigăm titlul, până când a început play-off-ul”, a concluzionat fotbalistul de 28 de ani.

Afla mai multe despre: rapidjakub hromadamarius sumudica 

viewscnt
Articole similare