You are here:

Problemele financiare continuă la Petrolul Ploieşti. Reacţia lui Cosmescu: "În România, jucătorii au caracter dacă nu îşi cer salariile"

Problemele financiare continuă la Petrolul Ploieşti. Reacţia lui Cosmescu: "În România, jucătorii au caracter dacă nu îşi cer salariile"

Petrolul

Comentarii

Problemele continua la Petrolul. Sergiu Hanca (32 ani), a discutat despre situaţia financiară de la Ploieşti.

Reacţia lui Cosmescu despre situaţia de la Petrolul

Sergiu Hanca (32 ani), a discutat despre situaţia financiară de la Petrolul şi despre cum trebuie să privească jucătorii aceste probleme.

Declaraţii lui Hanca nu a fost pe placul lui Bogdan Cosmescu care a ajuns la următoarea concluzie:  "În România, jucătorii au caracter dacă nu îşi cer salariile".

”E clar, în România, jucătorii au caracter dacă nu îşi cer salariile, nu asta a zis?! Dacă intra în insolventa nu îţi mai dau niciun ban. Problema nu este la fotbalişti, ei de bine de rău au salarii mari, se descurcă, dar angajaţii clubului, la ei e problema, că au nevoie ca să trăiască!”, a răbufnit Cosmescu, în direct, la Prima Sport. 

Problemele continua la Petrolul, iar jucătorii găsesc diverse metode pentru a rămâne motivaţi în continuare.

Întârzierile s-au micşorat in ultima perioada, dar starea echipei este pe departe de a fi perfectă. Rezultatele însă nu ţin cont de întârzierile salariale, iar echipa are un start de sezon mult mai bun decât în precedentul.

Declaraţia lui Hanca:

"Dacă de luni până vineri te gândeşti la minusuri sau la ce nu ai , sâmbătă când e meciul să dau un exemplu nu o sa fii bine sută la sută, pentru că aud că zic toţi când intri pe teren uiţi de toate, nu e aşa când vii pe un fond negativ.

Tocmai de aceea noi încerăm să ne concetrăm şi venim în fiecare zi la antrenament să ne pregatim sută la sută, am creat prin acest grup , o stare de spirit bună şi restul sperăm să se rezolve de la sine.

Nu este problema noastră, suntem jucători profesionişti, suntem şi un grup care avem un caracter puternic şi un carater bun şi nu ştiu cum ne-am găsit toţi să putem lăsa problemele ariei financiare şi noi să ne facem doar treaba", a declarat Sergiu Hanca.

Afla mai multe despre: petrolulhancacosmescu 

viewscnt
Articole similare