You are here:

VIDEO | Problemele financiare continuă la Petrolul Ploieşti "Aud că zic toţi, când intri pe teren uiţi de toate, nu e aşa când vii pe un fond negativ"

VIDEO | Problemele financiare continuă la Petrolul Ploieşti "Aud că zic toţi, când intri pe teren uiţi de toate, nu e aşa când vii pe un fond negativ"

Fotbal intern

Comentarii

Sergiu Hanca (32 ani), a discutat despre situaţia financiară de la Petrolul şi despre cum trebuie să privească jucătorii aceste probleme.

Se pare că turcii întârzie să apară cu investiţa promisa, aşadar viitorul se anunţă unul incert pentru club. Problemele continua la Petrolul, iar jucătorii găsesc diverse metode pentru a rămâne motivaţi în continuare.

Întârzierile s-au micşorat in ultima perioada, dar starea echipei este pe departe de a fi perfectă. Rezultatele însă nu ţin cont de întârzierile salariale, iar echipa are un start de sezon mult mai bun decât în precedentul.

Sergiu Hanca crede în grupul "Lupilor Galbeni"

"Dacă de luni până vineri te gândeşti la minusuri sau la ce nu ai , sâmbătă când e meciul să dau un exemplu nu o sa fii bine sută la sută, pentru că aud că zic toţi când intri pe teren uiţi de toate, nu e aşa când vii pe un fond negativ.

Tocmai de aceea noi încerăm să ne concetrăm şi venim în fiecare zi la antrenament să ne pregatim sută la sută, am creat prin acest grup , o stare de spirit bună şi restul sperăm să se rezolve de la sine.

Nu este problema noastră, suntem jucători profesionişti, suntem şi un grup care avem un caracter puternic şi un carater bun şi nu ştiu cum ne-am găsit toţi să putem lăsa problemele ariei financiare şi noi să ne facem doar treaba", a declarat Sergiu Hanca.

Petrolul Ploieşti se află pe locul 6 in Superligă, unde a adunat 18 puncte în 12 etape. Etapa următoare, după pauza competiţională, o întalneşte pe CFR Cluj, chiar pe Stadionul Ilie Oană.

Afla mai multe despre: sergiu hancapetrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare