You are here:

VIDEO | Întrebat despre revenirea la Dinamo, Sergiu Hanca a recunoscut tot: "Am făcut cea mai bună alegere"

VIDEO | Întrebat despre revenirea la Dinamo, Sergiu Hanca a recunoscut tot: "Am făcut cea mai bună alegere"

Petrolul

Comentarii

Sergiu Hanca (32 de ani), a vorbit despre perioada de transferuri din vara anului trecut, moment în care se afla în căutarea unei echipe după despărţirea de Universitatea Craiova.

Fostul căpitan al celor de la Dinamo, care a petrecut trei ani alături de "câini", între 2016 şi 2019, a vorbit despre lipsa de interes a fostei sale echipe, în urmă cu un an şi jumătate, în vara anului 2023.

Atunci, Hanca a decis să semneze cu Petrolul Ploieşti, în condiţiile în care a avut oferte din partea mai multor echipe din Superliga. În cei trei ani petrecuţi la Dinamo, Hanca a îmbrăcat tricoul "câinilor roşii" în 113 partide în toate competiţiile şi a înscris de 20 de ori.

Sergiu Hanca: "Dinamo nu mi-a făcut nicio ofertă"

"E simplu, Dinamo nu mi-a făcut nicio ofertă. În vara în care am fost liber, acum un an şi jumătate, când am venit la Petrolul, Dinamo nu mi-a făcut ofertă. Au fost alte echipe din ţară care m-au ofertat, Petrolul a fost echipa care m-a dorit cel mai mult şi mi-a arătat acest lucru. A trebuit să puţin în balanţă ideea de a rămâne în ţară să joc sau să plec în străinătate.

Cred că am făcut cea mai bună alegere, am fost primit foarte bine, am găsit un grup foarte bun, un staff foarte bun, fani, ceea ce pe mine m-a bucurat foarte mult", a declarat Sergiu Hanca.

Articol susţinut de Mr Bit

Afla mai multe despre: petrolul ploiestisergiu hancadinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare