You are here:

Adrian Mutu şi-a numit favorita în derby-ul Dinamo - FCSB: "Dacă îi prinzi într-o zi bună, nu ai ce să le faci"

Adrian Mutu şi-a numit favorita în derby-ul Dinamo - FCSB: "Dacă îi prinzi într-o zi bună, nu ai ce să le faci"

Superliga

Comentarii

Dinamo o înfruntă pe FCSB într-o partidă din etapa a 13-a, în Superliga.

Dinamoviştii vin după un rezultat de egalitate obţinut la ultima partidă înaintea pauzei pentru partidele echipelor naţionale. Formaţia lui Zeljko Kopic va avea parte de o partidă specială odată cu revenirea jucătorilor la echipele de club. Dinamo o înfruntă pe FCSB pe data de 20 octombrie, de la ora 21:00.

Adrian Mutu, fostul jucător al celor de la Dinamo şi fost antrenor al celor de la Rapid, o va susţine pe Dinamo la derby-ul cu FCSB. Fostul internaţional român este de părere că Dinamo îşi poate surprinde rivala la următorul derby. 

Adrian Mutu: "Jos pălăria pentru Kopic"

"Da, dar e greu, mie îmi place ce face Kopic acolo şi eu cred că poate să bată FCSB dacă au o organizare bună. 

FCSB depinde, daca îi prinzi într-o zi bună nu ai ce să le faci, au jucători valoroşi, derby-ul e derby, în momentul ăsta FCSB pleacă favorită, dar derby-ul echilibrează acest lucru, ambiţia cu care vor juca jucătorii e mare, va fi mai mare ambiţia celor de la Dinamo pentru că au nevoie de o astfel de victorie pentru tot ce înseamna atmosfera.

Au nevoie de asta, stă bine Dinamo, este pe drumul cel bun indiferent de cum se termină acest meci, e un meci de fotbal, se poate întampla orice. Asta nu ia nimic din parcursul bun pe care îl are Dinamo, jos pălăria pentru Kopic, pentru băieţii din administraţie, pentru suporteri, este un entuziasm pozitiv.", a declarat Adrian Mutu, la Fanatik.

Afla mai multe despre: adrian mutufcsbdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare