You are here:

VIDEO | "M-a deranjat". La aproape un an de la incidentul cu Dawa, Sergiu Hanca i-a transmis un mesaj fundaşului de la FCSB: "Nu aş putea"

VIDEO | "M-a deranjat". La aproape un an de la incidentul cu Dawa, Sergiu Hanca i-a transmis un mesaj fundaşului de la FCSB: "Nu aş putea"

Petrolul

Comentarii

Sergiu Hanca (32 de ani), fotbalistul celor de la Petrolul, ajuns la formaţia ploieşteană în vara anului 2023, a revenit asupra subiectului accidentării sale cauzate de Joyskim Dawa.

La sfârşitul lunii octombrie a anului 2023, FCSB şi Petrolul Ploieşti se înfruntau în etapa a 14-a a sezonului precedent din Superliga.

Partida de la Ploieşti s-a încheiat cu scorul de 2-2, însă, momentul care a umbrit rezultatul partidei a fost cel al accidentării lui Sergiu Hanca, accidentare produsă la un duel cu fundaşul camerunez al formaţiei bucureştene, Joyskim Dawa.

Hanca a lipsit de pe teren timp de aproape patru luni după accidentarea din meciul de pe teren propriu cu FCSB. Dawa nu fusese eliminat pentru intrarea sa asupra lui Hanca, lucru care l-a deranjat pe fotbalistul celor de la Petrolul.

Hanca a revenit asupra subiectului la un an de la accidentarea sa şi s-a declarat nemulţumit de reacţia lui Dawa în urma intrării din acel meci.

Sergiu Hanca: "Supărat nu pot să zic că sunt, mai mult m-a deranjat"

"Supărat nu pot să zic că sunt, mai mult m-a deranjat, mai mult m-a deranjat o declaraţie, când a zis că el este aici să oprească atacanţii, nu să glumească cu ei. Am înţeles declaraţia, dar eu dacă aş accidenta un coleg, nu aş putea să zic 'asta este, ăsta e fotbalul, sunt aici să rup totul'.", a declarat Sergiu Hanca.

În acest sezon din Superliga, Sergiu Hanca a evoluat în 11 partide în tricoul Petrolului Ploieşti. A oferit patru pase decisive pentru echipa care ocupă locul şase, cu 18 puncte, înaintea pauzei pentru partidele echipelor naţionale.

Articol susţinut de Mr Bit.

Afla mai multe despre: petrolul ploiestisergiu hancajoyskim dawa 

viewscnt
Articole similare