You are here:

"Epurările" de la Dinamo! Andrei Nicolescu a pornit revoluţia pentru a salva situaţia: "Au fost deciziile luate de mine cu aprobarea acţionarilor"

"Epurările" de la Dinamo! Andrei Nicolescu a pornit revoluţia pentru a salva situaţia: "Au fost deciziile luate de mine cu aprobarea acţionarilor"

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a dezvăluit reţeta succesului din acest sezon. În vară, el a cerut aprobarea acţionarilor pentru a îndepărat mai multe persoane, dar şi jucători din cadrul clubului. Mutările i-au reuşit, iar efectele se văd în rezultatele obţinute de Zeljko Kopic.

Cu Zeljko Kopic blocat, Andrei Nicolescu a luat decizii drastice la Dinamo: "Ne-am despărţit de cei care produceau tensiune"

Dinamo a fost ameninţată cu retrogradarea în Liga 2, dar în acest sezon a devenit una dintre revelaţiile Superligii. De pe locul al cincilea în Superliga, "câinii" îşi fac planuri. 

Andrei Nicolescu a dezvăluit că Zeljko Kopic a primit o propunere de prelungire a contractului până în anul în care Dinamo vrea titlul în România

Însă schimbarea la faţă a fost greu de făcut în această vară. Andrei Nicolescu a dezvăluit toate momentele petrecute în "viaţa echipei", până la forma bună din această clipă. 

"Plecăm de la regula generală că noi în administrativ trebuie să-i punem la dispoziţie cu ce să performeze. Când a venit, Dinamo era împărţită în energii, situaţia nu era roz, cu un lot format şi erau păreri diferite. Apăsarea lipsei rezultatelor a contat mult la orice energie pusă asupra staffului. Noi am fost singurii care au văzut ce poate face, detaliile pe care le vede în fiecare părticică. Au fost momente contondente între staff şi jucători, că energia se pierde imediat când fiecare crede că ştie mai bine. După chinul de anul trecut... Deşi noi în play-out-ul acela de menţinere trebuia să avem o misiune mai uşoară, am realizat că de fapt ce unelte a avut el la dispoziţie nu au fost potrivite ca să-şi arate valoare. 

Ne-am luat măsuri, am schimbat parte din staff, parte din oamenii de pe lângă, ne-am despărţit de jucătorii care veneau cu o energie care nu aduceau beneficii grupui, ne-am despărţit de jucătorii care produceau tensiune. Jucătorii aveau interese personale, discutau cu unul sau altul. A fost un moment greu de gestionat, că într-o situaţie de criză similară 99% dintre conducători tăiau capete. 

Noi am ieşit din criză, am avut rezultate, dar după pauza competiţională s-a rupt energia, după nişte decizii luate de Kopic şi staff, iar în play-out am avut rezultate slabe", a declarat Andrei Nicolescu, la Prima Sport. 

Andrei Nicolescu şi-a asumat deciziile radicale la Dinamo

Goncalo Gregorio, Dorian Răilean, Dani Iglesias, Christian Ilic, Ricardo Grigore, Neluţ Roşu, Răzvan Began, Edgar Ie, Quentin Bena, Ganriel Moura sau Domagoj Pavicic sunt câţiva dintre jucătorii plecaţi în vară, iar despărţiri s-au produs şi la nivelul administraţiei. 

"Deciziile (n.r. - care au întors situaţia în favoarea lui Dinamo în acest sezon) au fost luate de mine cu aprobarea acţionarilor, prin discuţii administrative. Mi-am dorit ca adminstraţia să fie curăţată ca să eliminăm lucrurile nefondate care ieşeau şi alimentau energia negativă", a mai spus Andrei Nicolescu despre schimbarea în bine de la Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: andrei nicolescuandrei nicolescu dinamodinamo superliga 

viewscnt
Articole similare