You are here:

A fost adoptat la 6 luni şi s-a apucat de fotbal ca să scape de sărăcie! Povestea celui mai în formă fotbalist de la U Craiova | VIDEO

A fost adoptat la 6 luni şi s-a apucat de fotbal ca să scape de sărăcie! Povestea celui mai în formă fotbalist de la U Craiova | VIDEO
Comentarii

Cel mai în formă jucător de la Universitatea Craiova are o poveste de viaţă impresionantă. Ştefan Baiaram (21 de ani) a fost adoptat la vârsta de şase luni şi s-a apucat de fotbal că să scape de sărăcie.

Cum a învins în viaţă Ştefan Baiaram până să ajungă la Universitatea Craiova

Ştefan Baiaram a dat trei goluri în ultimele două meciuri ale Universităţii Craiova. La Galaţi, atacantul şi-a salvat echipa de la înfrângere, iar cu Slobozia a reuşit o dublă.

La 21 de ani, jucătorul Universităţii are motive să zâmbească. În copilărie, omul pe care mizează patronul Mihai Rotaru a trecut prin momente grele.   

"Pentru mine a fost un subiect sensibil, dar nu mai e. M-am maturizat, am trecut peste. Am fost abandonat la 6 luni, familia mea m-a luat sub grijă şi de la 6 luni m-au adoptat şi am crescut. Am avut copilărie grea, multe sacrificii, nu aveam posibilităţi în a ne întreţine. Eu mai am trei fraţi şi a fost dificil", a spus fotbalistul de la Universitatea Craiova.

Pentru Ştefan Baiaram, fotbalul a însemnat drumul spre un trăi mai bun.

"De renunţat nu m-am gândit niciodată. Mereu m-am gândit că e singura şansă şi a fost singură şansă de a scăpa de sărăcie. Altceva nu puteam să fac să evadez de sărăcie.

A fost un imbold foarte mare şi foarte puternic de a reuşi. Ştiam că dacă nu fac asta şi nu fac sacrificii pentru a ajune în ipostaza asta va fi greu pentru mine şi pentru familia mea. Mă culcam cu acest gând, adică să fiu cine sunt în momentul de faţă", a recunoscut jucătorul de la Universitatea Craiova

  • 168 de meciuri, 28 de goluri şi 13 pase decisive sunt cifrele lui Ştefan Baiaram la Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: ştefan baiaramştefan baiaram universitatea craiovaştefan baiaram poveste de viata 

viewscnt
Articole similare