You are here:

Adevăratul motiv pentru care Mircea Lucescu a revenit pe banca naţionalei României: "Am avut o revelaţie, am simţit că sunt obligat"

Adevăratul motiv pentru care Mircea Lucescu a revenit pe banca naţionalei României: "Am avut o revelaţie, am simţit că sunt obligat"

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu poate fi asul din mâneca naţionalei, în drumul spre Mondial. La 79 de ani, "Il Luce" a acceptat să se pună în slujba fotbalului românesc, pentru a le arăta tricolorilor cum se face performanţă.

Lucescu a revenit în fotbal ca să ducă naţionala la Mondialul din 2026. 

"A fost un moment în care am avut această revelaţie că sunt obligat într-un fel faţă de fotbalul românesc, am zis că ar trebui să-i dau ceva înapoi pentru tot ce mi-a dat el mie. Am vrut să închei o activitate de foarte lungă durată ca antrenor al echipei naţionale a României. Ce n-am pierdut până acum, asta m-a şi făcut să mă întorc în fotbal, este entuziasmul" , a spus Mircea Lucescu.

Lucescu este al treilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului, după Ferguson şi Guardiola. 35 de trofee a câştigat "Il Luce" în peste 40 de ani de carieră.

"Fotbalul înseamnă viaţă, iar anii de experienţă m-au făcut să devin mai înţelept şi în relaţia cu jocul şi cu tot ce se întâmplă în lumea fotbalului" , a mai spus Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucesu 

viewscnt
Articole similare