You are here:

"Perfect". S-a aflat când revine Mihai Lixandru, după ce a ieşit din operaţie

"Perfect". S-a aflat când revine Mihai Lixandru, după ce a ieşit din operaţie

FCSB

Comentarii

Mihai Lixandru (23 de ani) a primit o primă veste bună, după ce s-a accidentat grav şi a devenit indisponibil pentru FCSB. Mijlocaşul a fost operit la Roma, miercuri, iar Mihai Stoica a oferit noutăţile.

Ce s-a întâmplat azi, după ce Mihai Lixandru a intrat în operaţie. FCSB a aflat când va mai putea juca

FCSB are de rezolvat mai multe probleme medicale în privinţa unor titulari, precum Adrian Şut şi Florin Tănase. Cei doi vor reveni în săptămânile următoare, însă Mihai Lixandru nu va mai juca în acest an. 

Accidentat în PAOK - FCSB 0-1, în Europa League, Mihai Lixandru a primit o mărire salarială din partea lui Gigi Becali, apoi a plecat spre Roma cu ruptura ligamentelor încrucişate. 

Miercuri, fotbalistul care urma să facă parte din lotul României a fost operat, iar Mihai Stoica a anunţat că a intervenţia a decurs fără probleme. 

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a transmis că Mihai Lixandru va reveni în martie 2025, iar campioana se va putea baza pe el dintr-un punct important al sezonului. 

"Intervenţia profesorului Mariani a decurs PERFECT. Lix va putea juca în aproximativ 5 luni", a transmis conducătorul de la FCSB. 

Gestul lui Gigi Becali faţă de Mihai Lixandru

Finanţatorul FCSB i-a transmis lui MM Stoica faptul că Mihai Lixandru are parte de susţinerea sa, iar mijlocaşul a primit o mărire. 

"L-a ajutat poate şi gestul excepţional făcut de Gigi imediat după meci. A venit în salonul unde echipa se pregătea să mănânce. L-a văzut... 

Era emoţionant cu orteza aia şi cu piciorul întins şi i-a zis <<Bă, eşti tânăr, aia e. Viaţa merge înainte. MM, contract mărit>>. Mi-a zis sumele şi contractul s-a mărit substanţial. De la 8.000, la 12.000, 13.000, 14.000, 15.000 (n.r. - în următorii ani), o mărire substanţială, pe care o merită", spunea MM Stoica, în urmă cu câteva zile. 

Afla mai multe despre: mihai lixandruaccidentare mihai lixandrumm stoicaaccidentari fcsb 

viewscnt
Articole similare