You are here:

Gigi Becali, moment rar în văzul echipei! I-a spus doar câteva cuvinte unui titular şi a făcut un gest imprevizibil: "Eşti tânăr, viaţa merge înainte"

Gigi Becali, moment rar în văzul echipei! I-a spus doar câteva cuvinte unui titular şi a făcut un gest imprevizibil: "Eşti tânăr, viaţa merge înainte"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să-i surprindă pe cei de la echipă, iar ultimul gest a fost făcut la Salonic, unde echipa campioană a României a învins-o pe PAOK, în runda a doua din Europa League. Derularea momentului a fost redată de Mihai Stoica.

MM Stoica a dezvăluit cum Gigi Becali a venit în faţa echipei pentru a face un gest rar

FCSB a câştigat meciul cu PAOK, însă a avut şi pierderi în lot. Darius Olaru este suspendat în Europa League, iar Mihai Lixandru s-a accidentat grav, după o aterizare nefericita pe picior în minutul 45+4. Verdictul pentru mijlocaşul campioanei României este ruptură de ligamente încrucişate, iar el va lipsi luni bune. 

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, a dezvăluit că Mihai Lixandru se va opera la Roma, iar înainte de a pleca Gigi Becali a făcut un gest prin care şi-a arătat recunoştinţa. 

După PAOK - FCSB 0-1, Gigi Becali a intrat în încăperea unde fotbaliştii se pregăteau să mănânce şi în faţa tuturor şi-a arătat susţinerea faţă de mijlocaş. Finanţatorul a dat "verde" pentru o mărire salarială, iar episodul a fost dezvăluit de MM Stoica. 

"Eu lucrez din 2016 cu Flavian Arămitu, medicul echipei. Toate diagonisticele puse la cald doar cu control clinic au fost corecte. Toate! Nu 99%, toate. Atunci (n.r. - după meci) a spus că e suspect... că ligamentul încrucişat anterior este rupt şi s-a confirmat. Va pleca, în funcţie de programul profesorului Mariani, la Roma însoţit de Ovidiu Kurti şi se va opera acolo. Toţi suntem alături de el, a trecut de momentele alea grele imediat după accidentare. 

L-a ajutat poate şi gestul excepţional făcut de Gigi imediat după meci. A venit în salonul unde echipa se pregătea să mănânce. L-a văzut... Era emoţionant cu orteza aia şi cu piciorul întins şi i-a zis <<Bă, eşti tânăr, aia e. Viaţa merge înainte. MM, contract mărit>>. Mi-a zis sumele şi contractul s-a mărit substanţial. De la 8.000, la 12.000, 13.000, 14.000, 15.000 (n.r. - în următorii ani), o mărire substanţială, pe care o merită. 

Foarte puţini oameni fac gesturi de genul ăsta, că unii se pot gândi că vine după o accidentare, cum o fi, mai degrabă mă gândesc să-l aduc pe altul să-l înlocuiască. Nu! Gigi face nişte chestii...", a declarat MM Stoica, la Prima Sport. 

FCSB aşteaptă veşti în privinţa revenirii lui Mihai Lixandru

FCSB aşteaptă un verdict exact în privinţa revenirii lui Mihai Lixandru, care riscă să rateze restul sezonului, în cel mai rău caz. 

"(n.r. - Când va reveni Lixandru) Rămâne de văzut, discutăm după operaţie. În genunchi, uneori ai surprize plăcute, altă dată vezi surprize neplăcute", a adăugat conducătorul de la FCSB, MM Stoica. 

  • 57 de meciuri şi 2 goluri sunt cifrele mijlocaşului Mihai Lixandru la FCSB

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbmihai lixandruaccidentare mihai lixandru 

viewscnt
Articole similare