You are here:

Lovitură pentru Daniel Pancu şi România U21. Fotbalistul nu s-a recuperat la timp şi va rata "dubla" decisivă cu Muntenegru şi Elveţia

Lovitură pentru Daniel Pancu şi România U21. Fotbalistul nu s-a recuperat la timp şi va rata "dubla" decisivă cu Muntenegru şi Elveţia

Echipa națională

Comentarii

Cătălin Cîrjan (21 de ani), mijlocaşul celor de la Dinamo, convocat de selecţionerul Daniel Pancu pentru "dubla" naţionalei U21 din preliminariile pentru EURO 2025, a primit o veste rea.

Fotbalistul adus de Dinamo de la Arsenal după experienţa nereuşită de la Rapid, din sezonul trecut, a avut parte de un start de campionat excelent în tricoul "câinilor roşii". Mijlocaşul ofensiv crescut de Arsenal a înscris cinci goluri în 13 partide în toate competiţiile pentru Dinamo, în acest sezon.

Tânărul mijlocaş a fost convocat la naţionala României U21 pentru partidele decisive cu Muntenegru şi Finlanda, însă, odată ajuns în cantonamentul "tricolorilor" s-a constatat că accidentarea suferită în timpul meciului celor de la Dinamo cu Farul Constanţa nu s-a vindecat în totalitate. Astfel, Cîrjan nu va putea fi recuperat la timp pentru cele două partide decisive din grupa de preliminarii.

Cătălin Cîrjan, OUT pentru "dubla" cu Muntenegru şi Elveţia

Cătălin Cîrjan a părăsit terenul de joc în minutul 72 al partidei de la Ovidiu dintre Farul şi Dinamo, înlocuit de Andrei Mărginean.

"În urma investigaţiilor efectuate la intrarea în cantonament, s-a stabilit că jucătorul celor de la Dinamo, Cătălin Cîrjan, ieşit accidentat în partida din campionat, nu poate fi recuperat în timp util pentru cele două meciuri ale naţionalei. Astfel, lotul României U21 va rămâne alcătuit din 23 de jucători.", a transmis FRF.

Astfel, România se va baza pe alţi 23 de jucători pentru cele două partide care îi pot aduce calificarea la EURO 2025, a patra calificare consecutivă la un turneu final pentru selecţionata U21.

Selecţionata lui Daniel Pancu ocupă locul trei înaintea ultimelor două partide din preliminarii, cu 16 puncte. Finlanda este pe doi, cu 16 puncte, iar lider în grupa E este Elveţia, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: echipa nationaladaniel pancucatalin cirjanromaniaromania u21euro 2025dinamo 

viewscnt
Articole similare