You are here:

”Suntem o echipă mică”. Măldărăşanu nu a mai rezistat. Ce reacţie a avut după ruşinea cu Sepsi: ”Am luat opt goluri în două meciuri”

”Suntem o echipă mică”. Măldărăşanu nu a mai rezistat. Ce reacţie a avut după ruşinea cu Sepsi: ”Am luat opt goluri în două meciuri”

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (49 de ani), a tras concluziile după eşecul ruşinos suferit contra lui Sepsi.

Hermannstadt a fost învinsă categoric, pe teren propriu, de Sepsi OSK, socr 0-4, în etapa a 12-a a Superligii României.

Pentru Sepsi au marcat El Sawy (14), Ştefan (42), Alimi (70-penalti) şi Neskovic (90+8).

Ce a mai putut spune Măldărăşanu după Hermannstadt - Sepsi 0-4: ”Suntem o echipă mică”

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a făcut analiza jocului prestat de elevii săi şi a dezvăluit ce le-a transmis în vestiar după umilinţa suferită la Sibiu.

”Da, suntem groggy. Ăsta e cuvântul. Toată săptămâna am vorbit de ce s-a întâmplat meciul trecut. Am aşteptat reacţie de la băieţi. În fotbalul de azi trebuie să alergi. Ei erau sub noi în clasament. dar atunci când vrei să controlezi jocul şi joci din glezne, apar greşelile.

Greşeli neforţate, care s-au întors împotriva noastră. Nu vreau să dau în jucători, eu sunt vinovat. Am luat opt goluri în două meciuri, uităm să facem faza defensivă, nu câştigăm dueluri.

Aş fi penibil să găsesc o scuză, dar a fost o fază. A fost şi un moment psihologic. A fost un corner, Chiţu s-a lăsat jos, nu vrea să joace mingea, portarul e în poartă. La o astfel de fază sunt 8-9 jucători, nu am înţeles. Ştiu că s-a schimbat regulamentul. Nu se mai dă aşa uşor penalty la portar în şase metri.

Am fost expuşi şi la 2-0 şi la 3-0, am încercat să atacăm. Le-am spus că vreau să-i aud şi eu acum. Mereu i-am încurajat, tot timpul le-am cerut să ridice capl din pământ. Dar după un astfel de scor nu aveau ce să spună. Asta e, suntem o echipă mică”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

În urma acestui rezultat, Hermannstadt ocupă locul 13, cu 13 puncte acumulate, în timp ce Sepsi a urcat pe locul 8, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: hermannstadtmarius maldarasanusuperliga 

viewscnt
Articole similare