You are here:

Şumudică, ”prins” cum se contrazice singur, de la o zi, la alta: ”Are oscilaţii de comportament tare ciudate!”

Şumudică, ”prins” cum se contrazice singur, de la o zi, la alta: ”Are oscilaţii de comportament tare ciudate!”

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a fost criticat de Emil Grădinescu pentru comportamentul din ultima perioadă.

Emil Grădinescu a pus lupa pe Marius Şumudică: ”Nu vreau să fiu foarte aspru”

După un start dezastruos de campionat, în care Rapid nu a bifat nicio victorie în primele şase partide cu Neil Lennon pe banca tehnică, Dan Şucu l-a numit în funcţie pe Marius Şumudică, iar fanii giuleşteni au început să viseze că echipa se va redresa.

Cu toate acestea, Rapid a dezamăgit teribil în ultimele etape, iar înfrângerea din meciul cu FC Botoşani din etapa 12-a (0-2) a agitat teribil apele în Giuleşti. Presiunea pe Rapid devine din ce în ce mai apăsătoare, deoarece gruparea alb-vişinie va întâlni Farul şi FCSB în următoarele două etape.

Emil Grădinescu a analizat comportamentul lui Şumudică şi nu s-a putut abţine să nu îl critice, în direct, la Prima Sport. 

”Aici nu as vrea să... Am fost coleg cu Şumudică, nu vreau să fiu foarte aspru, dar mă gândesc că are nişte oscilaţii de comportament tare ciudate. Îmi aduc aminte când era Astra condusă şi a plecat de pe bancă, spitalul era in dreapta, el a luat-o pe partea opusă.

Multă vreme a lăsat impresia că vrea să ajungă la FCSB (n.r. MM neagă)... Da, dar oricum a vorbit cu Gigi. Accepta ideea asta şi după o perioadă să spui că nu te interesează subiectul. Vreau să accentuez o labilitate psihică, poate e dur termenul, dar exagerate uneori. Asta îi creează probleme!”, a declarat Emil Grădinescu pentru Prima Sport. 

Becali şi MM Stoica, discuţie în contradictoriu în privinţa unui antrenor: "Ai vorbit cu el acum 5 ore. Dacă îşi dorea să vină la noi, îmi dădea până acum 50 de telefoane"

Afla mai multe despre: marius şumudicărapidemil grădinescu 

viewscnt
Articole similare