You are here:

Anamaria Prodan îngroapă securea războiului cu Reghecampf. Încă un ultimatum pe care i-l dă impresara

Anamaria Prodan îngroapă securea războiului cu Reghecampf. Încă un ultimatum pe care i-l dă impresara

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan doreşte o împăcare cu Laurenţiu Reghecampf pentru binele copilului pe care cei doi îl au în urma căsniciei.

Anamaria Prodan îsi vede de viaţa ei alături de noul ei iubit, Ronald Gavril, boxerul care are un record de 17 victorii din 18 meciuri disputate in cadrul WBC.

Pe reţelele de socializare noul cuplu prezintă relaţia minunată şi plină de iubire pe care o au, dar în realitate vestita impresară încă nu l-a uitat pe fostul ei soţ.

Aşadar pare că îi transmite incă un ultimatum în legătură cu implicarea reciprocă în creşterea fiului lor,Bebeto.

Ce îi transmite Anamaria Prodan fostul ei soţ

„Aş vrea să pun punct şi fiecare să meargă pe drumul lui. Să-i dea Dumnezeu multă fericire, să-şi găsească liniştea, fericirea, meseria să şi-o ia înapoi. Să poată să devină măcar o miime din ce a fost alături de mine. Ar trebui să ne împăcăm pentru că avem un copil, pe care trebuie să-l educâm frumos. Când o să se trezească şi o să înţeleagă ce greşeli face, probabil că va veni să-şi ceară scuze”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Monden Alert.

Pe cealaltă parte, Laurenţiu Reghecampf pare că duce o viaţă perfectă alături de noua sa cucerire, Corina Caciuc, acesta a devenit tată pentru a patra oară într-un timp foarte scurt. Antrenorul este tatăl lui Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, din relaţia cu Anamaria Prodan îl are pe fiul său Laurenţiu Jr şi încă doi băieti cu actuala iubită.

Afla mai multe despre: anamaria prodanlaurentiu reghecampfronald gavril 

viewscnt
Articole similare